Povezane vesti

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole angažovao vrsne stručnjake

Dnevnik sreda, 7. jun 2017.
Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole ima velike ambicije naredne, sezone, kao i onima kasnije. Predstvaljeni su ključni ljudi koji bi planove na sportskom terenu trebalo da sprovedu u delu. Za sportskog direktora postavljen je Zoltan Sabo, šefa stručnog štaba biće Petar Kurćubić.
Na promocviji Sabo i Kurćubić su izrazili zadovoljstvo angažovanjem u TSC Bačka Topola i istakli da veruju u napredak i razvoj tog kluba. „Naš prvi cilj je plasman u Prvu ligu Srbije. Za to su nam potrebna adekvatna pojačanja,... »

Projekat u Bačkoj: FS Mađarske ulaže milione

Mondo sreda, 7. jun 2017.
TSC iz Bačke Topole želi u Prvu ligu Srbije, uz konkretnu i značajnu pomoć mađarskog saveza.
Foto: MONDO Novi start trećeligaša osnovanog 1913, uz velike planove i još veće ambicije. Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole predstavio je u sredu trenera Petra Kurćubića i sportskog direktora Zoltana Saboa, koji su naveli da je... »

Bačka Topola kreće u napad na Prvu ligu

Sportske.net sreda, 7. jun 2017.
TSC Bačka Topola promovisao je u sredu novog šefa stručnog štaba i sportskog direktora koji su najavili da će klub naredne sezone juriti plasman u Prvu ligu Srbije.
Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole predstavio je danas nove stručnjake, sportskog direktora Zoltana Saba i šefa stručnog štaba A tima Petra Kurćubića. Na konferenciji za medije koja je održana u Muzeju Bačke Topole novinarima su... »
©2017 Netmark d.o.o.