Povezane vesti

Svedočenje bivšeg šefa FBI Komi: Rusi su se mešali u američke predsedničke izbore; Tramp: Pod opsadom smo, pobedićemo

Svedočenje bivšeg šefa FBI Komi: Rusi su se mešali u američke predsedničke izbore; Tramp: Pod opsadom smo, pobedićemo

Večernje novosti 08.06.2017
Bivši direktor FBI Džejms Komi, kojeg je predsednik SAD Donald Tramp otpustio prošlog meseca, izjavio je pred Komitetom za obaveštajne poslove američkog Senata da je Tramp bio pod istragom dok je bio direktor FBI. Bivši direktor FBI Džejms Komi… »
Sve oči sveta uprte u njega: Bivši šef FBI pred Senatom: Rusi se jesu umešali u izbore, Tramp me terao da lažem, a sad nas…

Sve oči sveta uprte u njega: Bivši šef FBI pred Senatom: Rusi se jesu umešali u izbore, Tramp me terao da lažem, a sad nas…

Blic 08.06.2017
Svedočenje bivšeg šefa FBI Džejmsa Komija pred odborom za obaveštajne poslove američkog Senata završeno je nakon nešto više od tri sata i u centru je pažnje svih američkih, ali i većine svetskih medija. Komi je, uveren da je Rusija pokušala… »
Komi: Ne sumnjam da se Rusija umešala u predsedničke izbore u SAD

Komi: Ne sumnjam da se Rusija umešala u predsedničke izbore u SAD

RTS 08.06.2017
Bivši direktor FBI-ja Džejms Komi, koga je predsednik SAD Donald Tramp otpustio prošlog meseca, izjavio je pred Komitetom za obaveštajne poslove Američkog senata da je bio zabrinut da će Tramp lagati o prirodi njihovog prvog razgovora. Komi tvrdi da… »
Comey: Rusija je bila upletena u američke izbore

Comey: Rusija je bila upletena u američke izbore

Al Jazeera 08.06.2017
Bivši šef FBI-a kaže da predsjednik Donald Trump nije tražio obustavu istrage o umiješanosti Rusije u izborni proces. Bivši šef FBI-a James Comey kazao je u svjedočenju pred Obavještajnim komitetom američkog Senata kako nema sumnje da je Rusija… »
Vorner: Tramp pretio Komiju otkazom ako ne prekine istragu

Vorner: Tramp pretio Komiju otkazom ako ne prekine istragu

Dnevnik 08.06.2017
VAŠINGTON: Čelnik demokrata u Komitetu za obaveštajne poslove američkog Senata Mark Vorner izjavio je danas da se u izjavi koju je otpušteni direktor FBI Džejms Komi predao tom komitetu uoči današnjeg svedočenja navodi da je predsednik SAD Donald… »
Komi: Tramp je tražio da obustavimo istragu o njegovom bivšem savetniku Majklu Flinu

Komi: Tramp je tražio da obustavimo istragu o njegovom bivšem savetniku Majklu Flinu

Nova ekonomija 08.06.2017
Bivši direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi reći će sutra u svojoj uvodnoj izjavi na senatskom saslušanju da mu je predsednik SAD Donald Tramp rekao da nije bio povezan s Rusijom i da mu je tražio da prekine istragu o… »
Zvanična izjava bivšeg šefa FBI protiv Trampa: Komi: Predsednik je vršio pritisak na mene da obustavim istragu protiv Flina

Zvanična izjava bivšeg šefa FBI protiv Trampa: Komi: Predsednik je vršio pritisak na mene da obustavim istragu protiv Flina

Blic 07.06.2017
Bivši šef američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi javno je otkrio kako je Donald Tramp vršio pritisak na njega da zatvori istragu o vezama bivšeg savetnika za bezbednost predsednika SAD Majka Flina sa Rusima, o čemu će sutra i… »

Vesti dana »