Povezane vesti

Putin: Pomenuo sam ideju o učlanjenju Rusije u NATO

Putin: Pomenuo sam ideju o učlanjenju Rusije u NATO

Novi magazin 12.06.2017
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je na početku svog mandata pomenuo ideju da bi Rusija mogla da se priključi NATO-u, ali da je to izazvalo nervozu na američkoj strani. Putin je u seriji intervjua sa američkim rediteljem Oliverom Stounom… »
Putin: "Predložio sam Klintonu da Rusija uđe u NATO, ali..."

Putin: "Predložio sam Klintonu da Rusija uđe u NATO, ali..."

Pravda 12.06.2017
U nizu intervjua koje je dao reditelju Olveru Stounu, predsednik Rusije Vladimir Putin rekao da je u jednom trenutku predložio da Rusija uđe u NATO. U seriji intervjua sa Stounom, Putin je rekao da se raspitivao o ulasku Rusije u Alijansu tokom posete… »
Putin na početku mandata izneo ideju o ulasku Rusije u NATO

Putin na početku mandata izneo ideju o ulasku Rusije u NATO

RTV 12.06.2017
MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je na početku svog mandata izneo ideju o ulasku Rusije u NATO, u intervjuu koji je dao američkom filmskom reditelju Oliveru Stonu. U seriji intervjua sa Stonom, Putin je rekao da se raspitivao o… »
Putin iznio ideju o ulasku Rusije u NATO

Putin iznio ideju o ulasku Rusije u NATO

Al Jazeera 12.06.2017
Ruski predsjednik kaže da je početkom svog mandata htio razgovarati o ulasku u Savez tokom posjete tadašnjeg predsjednika SAD-a Billa Clintona Moskvi. Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je kako je na početku svojeg mandata iznio ideju o ulasku… »

Vesti dana »