Povezane vesti

London: Broj žrtava požara u Londonu popeo se na 17

Dnevnik 15.06.2017
LONDON: Broj zrtava požara u višespratnici u Londonu popeo se na 17, a strahuje se da bi mogao biti i veći, saopštila je danas policija. "Nažalost, mogu da potvrdim da je broj nastradalih sada 17", rekao je komandan londonske policije Stjuart Kandi… »

Narod zahteva odgovore! Tereza Mej naredila istragu požara u Londonu

Kurir 15.06.2017
Britanska premijerka Tereza Mej naredila je da se sprovede puna istraga požara u Londonu, koji je do sada odneo najmanje 17 života. „Sada narod želi odgovore i zbog toga danas zahtevam potpunu istragu ove katastrofe. Moramo da znamo šta se dogodilo… »

Raste broj žrtava: "Bilo bi čudo da nađemo nekog živog"

B92 15.06.2017
London -- Bilo bi čudo da neko bude pronađen živ u višespratnici koju je u sredu rano ujutru "progutao" požar, izjavila je komesar vatrogasne službe u Londonu Deni Koton. Koton je za Skaj njuz rekla da vlasti ne očekuju da će neko biti pronađen… »

Tereza Mej naredila istragu zbog požara u soliteru u Londonu

Večernje novosti 15.06.2017
Britanska premijerka Tereza Mej naredila je punu istragu požara u Londonu koji je do sada odneo najmanje 17 života. LONDON - Britanska premijerka Tereza Mej naredila je punu istragu požara u Londonu koji je do sada odneo najmanje 17 života. "Sada… »

London broji žrtve požara, dosad 17

RTV 15.06.2017
LONDON - Broj žrtava požara u višespratnici u Londonu popeo se na 17, a strahuje se da bi mogao biti i veći, saopštila je danas policija. "Nažalost, mogu da potvrdim da je broj nastradalih sada 17", rekao je komandant londonske policije Stjuart… »

Raste broj mrtvih u požaru u Londonu: Najmanje 17 poginulo, strahuje se da ih je više!

Kurir 15.06.2017
Najmanje 17 ljudi je poginulo u ogromnom požaru u Londonu, gde se još može videti plamen koji gori više od jednog dana od katastrofe. Još se ne zna tačan broj tela koja se još nalaze u zgradi, rekla je komesar vatrogasne službe Deni Koton. Bilo bi… »

London: Bilo bi čudo da neko bude pronađen živ u zgradi

RTV 15.06.2017
LONDON - Bilo bi čudo da neko bude pronađen živ u višespratnici koju je u sredu rano ujutru "progutao" požar, izjavila je danas komesar vatrogasne službe u Londonu Deni Koton. Koton je za Skaj njuz rekla da vlasti ne očekuju da će neko biti… »

Užasno iskreno priznanje londonskih vatrogasaca: Bilo bi čudo da neko bude pronađen živ u izgoreloj zgradi

Kurir 15.06.2017
LONDON - Bilo bi čudo da neko bude pronađen živ u višespratnici koju je u sredu rano ujutru "progutao" požar, izjavila je danas komesar vatrogasne službe u Londonu Deni Koton, dodavši da je suviše rano za tvrdnje o tome šta je izazvalo požar… »

Londonska vatrogasna služba: "Bilo bi čudo da neko bude pronađen živ u zgradi"

Blic 15.06.2017
Bilo bi čudo da neko bude pronađen živ u višespratnici koju je u sredu rano ujutru "progutao" požar, izjavila je danas komesar vatrogasne službe u Londonu Deni Koton. Koton je za Skaj njuz rekla da vlasti ne očekuju da će neko biti pronađen živ… »

Vesti dana »