Povezane vesti

Palma i SNS ruše Vučićevu odluku: Velika drama oko izbora Ane Brnabić za premijerku!

Palma i SNS ruše Vučićevu odluku: Velika drama oko izbora Ane Brnabić za premijerku!

Blic 15.06.2017
Šest poslanika Jedinstvene Srbije čiji je lider Dragan Marković Palma neće glasati za izbor Ane Brnabić na mesto premijera, saznaje "Blic". Ni u SNS nema jedinstva. Marković je ranije za naš portal kratko prokomentarisao da "Ana Brnabić neće biti… »
Bura u SNS, zakazan sastanak: Vučić ubeđuje poslanike da glasaju za Anu Brnabić!

Bura u SNS, zakazan sastanak: Vučić ubeđuje poslanike da glasaju za Anu Brnabić!

Blic 15.06.2017
Šef poslaničkog kluba SNS u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović zakazao je za ponedeljak ujutru sastanak te poslaničke grupe, saznaje "Blic". Kako izvor našeg lista kaže, sastanak će biti održan u sedištu stranke na Novom Beogradu. -… »
Palma: Ana Brnabić nije moj PREMIJER

Palma: Ana Brnabić nije moj PREMIJER

Blic 15.06.2017
Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da mandatarka za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić nije njegov premijer. Palma: Na čelu vlade da bude domaćin koji ima porodicu "Samo jedna rečenica. Ana Brnabić nije moj… »

Vesti dana »