Povezane vesti
Amerikanac produžio ugovor sa CSKA
Sportske.net 16.06.2017
"Armejci" će doživeti brojne promene u rosteru, ali jedan od glavnih igrača neće napustiti klub. Košarkaš moskovskog CSKA Karl Hajns potpisao je danas novi, dvogodišnji ugovor sa tim ruskim klubom. "Zaista sam srećan što ostajem u klubu još dve sezone… »
Ne odlaze svi: CSKA uspeo da zadrži jednog Amerikanca
Hot sport 16.06.2017
Pored toga što će Leo Vesterman pojačati Moskovljane, još jedna lepa vest za navijače ruskog tima U klubu će još dve godine igrati Kajl Hajns koji je danas produžio ugovor. Amerikanac je još 2013. godine stigao iz Olimpijakosa u CSKA, odigrao je ravno… »
Ne odlaze iz Moskve baš svi: CSKA produžio ugovor sa jednim od najboljih igrača!
Hot sport 16.06.2017
Košarkaš moskovskog CSKA Kajl Hajns potpisao je danas novi, dvogodišnji ugovor sa tim ruskim klubom. – Zaista sam srećan što ostajem u klubu još dve sezone. Tokom prethodnih godina Moskva je za moju porodicu i mene postala druga kuća. Radujem se nastavku… »
Vesti dana »

Studenti Filozofskog: Ispiti mogu da se održe u zgradi fakulteta, ako se policija momentalno povuče
N1 Info pre 59 minutajoš 35 povezanih

Više od 120 nastavnika Filozofskog osudilo izbacivanje studenata: Ispiti nemogući u nasilničkoj atmosferi
Radio 021 pre 4 satijoš 36 povezanih

Evrobasket: Crna Gora izdržala poluvreme protiv Nemačke, Portugal napravio prvo iznenađenje
BBC News pre 29 minutajoš 57 povezanih

Sijarto: Uskoro nastavak isporuka nafte u Mađarsku preko naftovoda "Družba"
RTV pre 44 minutajoš 30 povezanih

Šefovi Telekoma Srbija i United Grupe razgovarali o otpuštanju zaposlenika N1
SEEbiz pre 2 satajoš 22 povezane