Povezane vesti
Amerikanac produžio ugovor sa CSKA
Sportske.net 16.06.2017
"Armejci" će doživeti brojne promene u rosteru, ali jedan od glavnih igrača neće napustiti klub. Košarkaš moskovskog CSKA Karl Hajns potpisao je danas novi, dvogodišnji ugovor sa tim ruskim klubom. "Zaista sam srećan što ostajem u klubu još dve sezone… »
Ne odlaze svi: CSKA uspeo da zadrži jednog Amerikanca
Hot sport 16.06.2017
Pored toga što će Leo Vesterman pojačati Moskovljane, još jedna lepa vest za navijače ruskog tima U klubu će još dve godine igrati Kajl Hajns koji je danas produžio ugovor. Amerikanac je još 2013. godine stigao iz Olimpijakosa u CSKA, odigrao je ravno… »
Ne odlaze iz Moskve baš svi: CSKA produžio ugovor sa jednim od najboljih igrača!
Hot sport 16.06.2017
Košarkaš moskovskog CSKA Kajl Hajns potpisao je danas novi, dvogodišnji ugovor sa tim ruskim klubom. – Zaista sam srećan što ostajem u klubu još dve sezone. Tokom prethodnih godina Moskva je za moju porodicu i mene postala druga kuća. Radujem se nastavku… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa osveženjem i najavom ponovnog toplog talasa
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih

Automobilom u Ečkoj naleteo na biciklistkinje – jedna poginula, druga teško povređena
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih

Rusija nudi mrvice, a traži srce Ukrajine: Cure detalji Putinovog plana za kraj rata, Zelenski će biti besan kada ovo čuje
Nova pre 49 minutajoš 60 povezanih

AFP o protestima u Srbiji: Sukobi demonstranata i policije petu noć zaredom
Novi magazin pre 1 satjoš 10 povezanih