Povezane vesti

"Guranje s Trampom je moj posao"

"Guranje s Trampom je moj posao"

Mondo 17.06.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je povodom susreta s američkim predsednikom Donaldom Trampom na nedavno održanom NATO samitu u Briselu da je "guranje u prve redove" njen posao. Foto: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert Ona je u… »
Kitarović:Guranje u prve redove sa Trampom je moj posao

Kitarović:Guranje u prve redove sa Trampom je moj posao

Večernje novosti 17.06.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je povodom susreta sa američkim predsednikom Donaldom Trampom na nedavno održanom NATO samitu u Briselu da je "guranje u prve redove" njen posao. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović… »
Kolinda: Guranje u prve redove s Trampom je moj posao

Kolinda: Guranje u prve redove s Trampom je moj posao

Vesti online 17.06.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je povodom susreta s Donaldom Trampom na NATO samitu u Briselu da je "guranje u prve redove" njen posao. Ona je u intervjuu za novilist.hr kazala da "laktanja" nije bilo, već je Tramp pozvao ostale… »
Kolinda progovorila o čuvenoj jurnjavi za Trampom

Kolinda progovorila o čuvenoj jurnjavi za Trampom

Sputnik 17.06.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je povodom susreta sa američkim predsednikom Donaldom Trampom na nedavno održanom samitu NATO-a u Briselu da je „guranje u prve redove“ njen posao. Ona je u intervjuu za hrvatski portal… »
"To je moj posao": Kolinda progovorila o čuvenoj jurnjavi za Trampom u Briselu

"To je moj posao": Kolinda progovorila o čuvenoj jurnjavi za Trampom u Briselu

Blic 17.06.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je povodom susreta sa američkim predsednikom Donaldom Trampom na nedavno održanom NATO samitu u Briselu da je "guranje u prve redove" njen posao. Ona je u intervjuu za hrvatski novilist.hr kazala… »
(Video) Kitarovićeva o guranju pored Trampa: Moj posao je da budem u prvom redu sa njim

(Video) Kitarovićeva o guranju pored Trampa: Moj posao je da budem u prvom redu sa njim

Kurir 17.06.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je povodom susreta sa američkim predsednikom Donaldom Trampom na nedavno održanom NATO samitu u Briselu da je "guranje u prve redove" njen posao. Ona je u intervjuu za hrvatski novilist.hr kazala… »
Kitarović: Guranje sa Trampom je moj posao

Kitarović: Guranje sa Trampom je moj posao

Dnevnik 17.06.2017
ZAGREB: Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je povodom susreta sa američkim predsednikom Donaldom Trampom na nedavno održanom NATO samitu u Briselu da je "guranje u prve redove" njen posao. Ona je u intervjuu za hrvatski novilist.hr… »
Kitarović: Guranje u prve redove sa Trampom je moj posao

Kitarović: Guranje u prve redove sa Trampom je moj posao

BK TV 17.06.2017

Vesti dana »