Povezane vesti
Karić tvrdi: "Ani je lako da nasledi Vučića, ostavio joj je punu kasu!"
Pravda 17.06.2017
"Njoj neće biti lako da nasledi Vučića, jer su rezultati koje je on ostvario neponovljivi", kaže Karić. - Ana Brnabić će biti dobar premijer, a kako i ne bi kada joj je predsednik Aleksandar Vučić ostavio sređenu Srbiju i punu kasu para - kaže… »
Drecun oštro po zapadnjacima: Špijuni su u stranim kompanijama, a ne u ruskom centru!
Pravda 17.06.2017
Očekivao sam možda više životnog iskustva kod budućeg premijera ali mislim da je Ana Brnabić pokazala dovoljno energije, ima odgovarajuće obrazovanje i značajno iskustvo sa radom u Vladi, zna kako sve to funkcioniše, veliki napredak je postigla… »
Špijuni su u zapadnim kompanijama u Nišu, a ne u srpsko-ruskom centru
Sputnik 17.06.2017
Očekivao sam možda više životnog iskustva kod budućeg premijera ali mislim da je Ana Brnabić pokazala dovoljno energije, ima odgovarajuće obrazovanje i značajno iskustvo sa radom u Vladi, zna kako sve to funkcioniše, veliki napredak je postigla… »
Saveti mandatarki pred preuzimanje Vlade
RTS 17.06.2017
Vladu i novog mandatara čekaju mnogi izazovi - na prvom mestu nastavak političkih i ekonomskih reformi, dijalog s Prištinom, evrointegracije. Analitičari kažu da će za uspeh biti važno da Vlada i predsednik deluju kao tim, a da izbor Ane Brnabić… »
Vesti dana »

Ovog datuma stižu obilne padavine: Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuštaće do kraja meseca, ima uslova i za nevreme sa grmljavinom
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU U izraelskim napadima na Gazu ubijene 23 osobe, među njima i deca
Euronews pre 53 minutajoš 9 povezanih

5 ključnih otkrića iz ratnog plana Trampove administracije: Novinara greškom ubacili u grupu za poruke
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih