U požaru u Londonu 79 osoba nastradalo ili nestalo

U požaru u Londonu 79 osoba nastradalo ili nestalo

RTS ponedeljak, 19. jun 2017.
RTS: U požaru u Londonu 79 osoba nastradalo ili nestalo
Britanska policija saopštila je da je 79 osoba nastradalo ili nestalo u požaru koji je prošle nedelje zahvatio višespratnicu u Londonu, čime je broj poginulih povećan sa 58, koliko je ranije bilo saopšteno da je nastradalo u nesreći.
"Ovoga jutra, bojim se da moram da kažem da se veruje da je 79 osoba ili nastardalo ili nestalo, a sa žalošću moram da pretpostavim da su i oni poginuli", rekao je policijski komandant Stjuart Kandi, preneo je AFP. Gradonačelnik... »

Broj žrtava požaru u Londonu porastao na 79, petoro nestalih spaseno

Dnevnik ponedeljak, 19. jun 2017.
LONDON: Britanska policija saopštila je da je 79 osoba nastradalo ili nestalo u požaru koji je zahvatio višespratnicu u Londonu, prošle nedelje, čime je broj poginulih povećan sa 58, koliko je ranije bilo saopšteno da je nastradalo u nesreći.
Ovoga jutra, bojim se da moram da kažem da se veruje da je 79 osoba ili nastardalo ili nestalo, a sa žalošću moram da pretpostavim da su i oni poginuli, rekao je policijski komandant Stjuart Kandi, preneo je AFP. Kako je dodao,... »

Sve crnje brojke: U Londonu izgorelo 79 ljudi?

Mondo ponedeljak, 19. jun 2017.
Britanska policija saopštila je danas da je 79 osoba nastradalo ili nestalo u požaru koji je zahvatio višespratnicu u Londonu, prošle nedelje, čime je broj poginulih povećan sa procenjenih 58.
Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth "Ovoga jutra, bojim se da moram da kažem da se veruje da je 79 osoba ili nastradalo ili nestalo, a sa žalošću moram da pretpostavim da su i oni poginuli", rekao je policijski komandant Stjuart... »

U požaru u Londonu 79 osoba nastradalo ili nestalo

Večernje novosti ponedeljak, 19. jun 2017.
Britanska policija saopštila je danas da je 79 osoba nastradalo ili nestalo u požaru koji je zahvatio višespratnicu u Londonu, prošle nedelje, čime je broj poginulih povećan sa 58
LONDON - Britanska policija saopštila je danas da je 79 osoba nastradalo ili nestalo u požaru koji je zahvatio višespratnicu u Londonu, prošle nedelje, čime je broj poginulih povećan sa 58, koliko je ranije bilo saopšteno da je... »

Nezapamćena tragedija: Policija otkrila da je u požaru u Londonu nastradalo ili nestalo 79 ljudi

Kurir ponedeljak, 19. jun 2017.
Britanska policija saopštila je danas da je 79 osoba nastradalo ili nestalo u požaru koji je zahvatio višespratnicu u Londonu, prošle nedelje, čime je broj poginulih povećan sa 58, koliko je ranije bilo saopšteno da je nastradalo u nesreći. "Ovoga jutra, bojim se da moram da kažem da se veruje da... »

Broj poginulih ili nestalih posle požara u londonskom soliteru povećan na 79

Novi magazin ponedeljak, 19. jun 2017.
Broj poginulih ili nestalih u londonskom soliteru povećan je na 79, saopštila je danas novi bilans žrtava britanska policija.
Prema ranije objavljenim podacima, broj stradlih ili nestalih posle požara u višespratnici bio je 58. Zvaničnici su naveli da se soliter Grenfel tauer još pretražuje, dodajući da je to veoma stresno za porodice koje su živele u... »

U požaru u Londonu 79 osoba nastradalo ili nestalo

RTV ponedeljak, 19. jun 2017.
RTV: U požaru u Londonu 79 osoba nastradalo ili nestalo
LONDON - Britanska policija saopštila je danas da je 79 osoba nastradalo ili nestalo u požaru koji je zahvatio višespratnicu u Londonu, prošle nedelje, čime je broj poginulih povećan sa 58, koliko je ranije bilo saopšteno da je nastradalo u nesreći.
"Ovoga jutra, bojim se da moram da kažem da se veruje da je 79 osoba ili nastradalo ili nestalo, a sa žalošću moram da pretpostavim da su i oni poginuli", rekao je policijski komandant Stjuart Kandi, preneo je AFP. Gradonačelnik... »

Novi bilans žrtava požara u Londonu: Potvrđena smrt 79 ljudi, strahuje da to nije konačan broj

Blic ponedeljak, 19. jun 2017.
Londonska policija potvrdila je da je broj žrtava požara u kome je u noći između utorka i srede izgoreo soliter "Grenfeld tauer" porastao na 79, ali se strahuje da to nije i konačan broj.
- Ovoga jutra, bojim se da moram da kažem da se veruje da je 79 osoba ili nastradalo ili nestalo, a sa žalošću moram da pretpostavim da su i oni poginuli - rekao je policijski komandant Stjuart Kandi, preneo je AFP.... »

Policija: 79 mrtvih ili nestalih u požaru u Londonu

B92 ponedeljak, 19. jun 2017.
B92: Policija: 79 mrtvih ili nestalih u požaru u Londonu
79 ljudi je stradalo ili je nestalo sa pretpostavkom da su stradali u požaru u Grenfel taueru u Londonu, saopštila je policija, a prenosi AFP.
Prethodni bilans žrtava bio je 58, a iz policije navode da bi i nova broja mogla da se promeni kako istraga bude napredovala. Požar u soliteru Grenfel tauer, sa 120 socijalnih stanova i oko 600 stanara, u luksuznoj londonskoj... »

Kan: Požar u Londonu prouzrokovan greškom i nemarom

Večernje novosti ponedeljak, 19. jun 2017.
Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je da je požar u višespratnici u prestonici, u kojem je život izgubilo 58 ljudi, prouzrokovan "greškom i nemarom"
Gradonačelnik Londona Sadik Kan izjavio je danas da je požar u višespratnici u prestonici, u kojem je život izgubilo 58 ljudi, prouzrokovan "greškom i nemarom". Kan je posetio crkvu koja se nalazi u blizini 24-spratne zgrade... »

Danas oblačno sa kišom, hladno i vetrovito

Blic  pre 8 sati  još 5 povezanih

Možda i mi dobijemo naš "dan branitelja" kao Hrvati

B92  pre 56 minuta  još 2 povezane

Vučić danas prima akreditive trojice ambasadora

Blic  pre 2 sata  još 1 povezana

Danas se obeležava Dan Ujedinjenih nacija

B92  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.