Niš: Uhapšen diler i kupci

Niš: Uhapšen diler i kupci

OK radio ponedeljak, 19. jun 2017.
Niška policija uhapsila je prilikom prodaje droge prodavca narkotika D.M. (42) iz Niša i njegove kupce
NIŠ – Pripadnici niške policije uhapsili su D.M. (42) iz Niša, zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i... »

Uhapšen diler droge u Nišu

Jugmedia ponedeljak, 19. jun 2017.
Policija je uhapsila D.M. (42) iz Niša jer je u njegovom stanu pronađena velika količina droge i kupci, ali i municija za oružje. Policija je prilikom pretresa iznajmljenog stana osumnjičenog pronašla 44,3 grama marihuane koja je bila spakovana u devet paketa, 43 komada tableta sintetičke droge... »

Dilovao marihuanu, MDMA i metadon (FOTO)

Niške vesti ponedeljak, 19. jun 2017.
Policija je prilikom pretresa iznajmljenog stana osumnjičenog pronašla 44,3 grama marihuane koja je bila spakovana u devet paketa, 43 komada tableta sintetičke droge MDMA, opojnu drogu metadon zapremine 38 mililitara, vagicu za precizno merenje, 18 metaka kalibra 7,62 mm i prazan okvir za pištolj.... »

Novi Pazar – Uhvaćen maljoletni diler droge

Sandžak press ponedeljak, 19. jun 2017.
Novopazarska policija uhapsila je maloletnika (17) iz ovog grada u čijem automobilu je pronađena droga, saopštila je Policijska uprava. “Policija je juče, prilikom kontrole vozila novopazarskih registarskih oznaka, kod osumnjičenog pronašla 158,05 grama sasušene biljne materije za koju se sumnja da... »
©2017 Netmark d.o.o.