Povezane vesti
Bogdanović: U NBA se ide kada je najlepše
Večernje novosti 21.06.2017
Dobijao sam poruke iz Sakramenta posle F4 Evrolige, to je normalno, prate me i imaju želju da dođem, ali još nisam odlučio - kaže Bogdan. SA Fenerbahčeom se popeo na klupski krov Evrope, odbranio je turski košarkaški tron, a od 20. jula, kada… »
Bogdan: Čekam NBA, ali ko zna šta će biti (foto)
Mondo 21.06.2017
Bogdan Bogdanović je u svom Beogradu, gde će 26. i 27. juna održati košarkaški kamp za dečake i devojčice iz regiona. O odlasku u NBA: "Možda ovog leta, možda...". Pričao je i o reprezentaciji, Kaliniću, Partizanu... Bogdan Bogdanović je imao… »
Bogdanović o NBA: Najbolje je da se ode kad je najlepše
Sportal blic 21.06.2017
Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović izjavio je da još nije odlučio da li će od sledeće sezone nastaviti sezonu u NBA ligi. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Bogdan Bogdanović - I kada sam odlazio u Fenerbahče otišao sam u nadi… »
Bogdan još razmišlja, ali priprema navijače za rastanak
Vesti online 21.06.2017
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izjavio je danas da još uvek nije odlučio da li će ovog leta otići u NBA ligu iz Fenerbahčea jer želi da vidi kakvu bi ulogu mogao da ima u Sakramentu, ali da ima veliku želju da pređe u SAD. Prema njegovim… »
Vesti dana »

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 53 minutajoš 42 povezane

"Sreća pa narod ne pati od političke demencije, dobro mu je poznat vaskrsli Obradović" Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika: "Opet bi da slaže, ali pamti Srbija!"
Dnevnik pre 52 minutajoš 15 povezanih

Nemački mediji o protestima i upotrebi zvučnog oružja: Vučić, ko to beše?
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih

Demonstracije ispred opštine Pančevo, policija spustila štitove (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih

Letnje računanje vremena počinje 30. marta u 2 sata iza ponoći pomeranjem kazaljki za sat unapred
Beta pre 1 satjoš 21 povezana