Povezane vesti
Đošina ćerka u suzama: Pronašla sam tatu mrtvog, vrištala sam, ovo je trauma za ceo život
Blic 23.06.2017
Bogoljub Mitić Đoša napustio nas je juče ujutru usled posledica srčanog udara. Oca je mrtvog pronašla ćerka Natalija, a za "Blic" kaže da ima traumu za ceo život. - Ja sam ga videla i znala da je gotovo, ali i pored toga pokušavala sam da ga reanimiram… »
Prerani odlazak glumca: Ćerka krivi sebe za Đošinu smrt
Kurir 23.06.2017
Glumci su ostali bez još jednog kolege - Bogoljub Mitić Đoša juče je preminuo u 49. godini. Ništa nije ukazivalo na fatalan ishod, Đoša se poslednja tri dana žalio samo na prehladu, a na kraju ga je izdalo srce. Juče u šest ujutru u krevetu ga je… »
Vesti dana »

Kako je protekla noć u novosadskom Rektoratu: Policija privela nekoliko studenata i lekara medicinskog tima
Nedeljnik pre 14 satijoš 20 povezanih

Evrobasket: Bleda Srbija ide kući, Markanen i Finska servirali poraz koji će 'Orlovi' dugo pamtiti
BBC News pre 19 minutajoš 28 povezanih

"Verujte na reč, svašta smo prošli u poslednja 3 dana": Na šta je mislio Aleksa posle šok eliminacije Srbije?
Mondo pre 13 minutajoš 73 povezane

Protestna šetnja Prajda "Za porodicu" – u znaku solidarnosti i zahteva za donošenje zakona o istopolnim brakovima
RTS pre 38 minutajoš 32 povezane