Povezane vesti

Đošina ćerka kroz suze: Vrištala sam i pokušala da oživim tatu! To je trauma za ceo život

Đošina ćerka kroz suze: Vrištala sam i pokušala da oživim tatu! To je trauma za ceo život

Svet plus 23.06.2017
Ćerka Bogoljuba Mitića Đoše, koji je iznenada preminuo juče u 49. godini od posledica srčanog udara, ćerka Natalika pronašla je mrtvog u krevetu. Šokantan prizor zatekla je kada je krenula da se sprema za posao. Natalija kaže da je pokušala da… »
Đošina ćerka u suzama: Pronašla sam tatu mrtvog, vrištala sam, ovo je trauma za ceo život

Đošina ćerka u suzama: Pronašla sam tatu mrtvog, vrištala sam, ovo je trauma za ceo život

Blic 23.06.2017
Bogoljub Mitić Đoša napustio nas je juče ujutru usled posledica srčanog udara. Oca je mrtvog pronašla ćerka Natalija, a za "Blic" kaže da ima traumu za ceo život. - Ja sam ga videla i znala da je gotovo, ali i pored toga pokušavala sam da ga… »
Ćerka Bogoljuba Mitića Đoše u šoku: Krivi sebe za očevu smrt

Ćerka Bogoljuba Mitića Đoše u šoku: Krivi sebe za očevu smrt

Svet plus 23.06.2017
Ćerka Bogoljuba Mitića Đoše, pronašla je juče ujutru oca mrtvog u krevetu, a za njegovu smrt krivi sebe, jer smatrada da je mogla da ga spase samo da je ostala budna kad mu je pozlilo. Najbolji prijatelj pokojnog glumca, Ivica Cvetković koji se sa… »
Prerani odlazak glumca: Ćerka krivi sebe za Đošinu smrt

Prerani odlazak glumca: Ćerka krivi sebe za Đošinu smrt

Kurir 23.06.2017
Glumci su ostali bez još jednog kolege - Bogoljub Mitić Đoša juče je preminuo u 49. godini. Ništa nije ukazivalo na fatalan ishod, Đoša se poslednja tri dana žalio samo na prehladu, a na kraju ga je izdalo srce. Juče u šest ujutru u krevetu ga… »

Vesti dana »