Повезане вести

Вучић: Ја сам командант, а не Вулин

Вучић: Ја сам командант, а не Вулин

Политика 30.06.2017
Дубровник – „Ја сам командант оружаних снага, а Александар Вулин ће обављати послове у складу са програмом владе”, рекао је у Дубровнику председник Србије Александар Вучић, који је учествовао на самиту земаља Процеса сарадње у… »
Вучић се вечерас састао са Могерини

Вучић се вечерас састао са Могерини

Мондо 30.06.2017
Председник Србије Александар Вучић састао се вечерас у Дубровнику са шефицом европске дипломатије Федериком Могерини. Фото: ИоуТубе/сцреенсхот Председник Вучић је истакао да је Србија посвећена очувању стабилности и да ће… »
Грабар Китаровић и Вучић о односима две земље

Грабар Китаровић и Вучић о односима две земље

Данас 30.06.2017
Председник Србије Александар Вучић и председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић разговарали су данас на радном ручку у Дубровнику о односима и економској сарадњи две земље. Колинда Грабар Китаровић је организовала радни… »
Председник Вучић се састао са Могерини

Председник Вучић се састао са Могерини

РТВ 30.06.2017
ДУБРОВНИК - Председник Србије Александар Вучић састао се вечерас у Дубровнику са шефицом европске дипломатије Федериком Могерини. Уочи састанка он је најавио да ће засигурно тема бити Косову и Метохија и дијалог са Приштином… »
Вучић: Наставак сарадње с Хрватском

Вучић: Наставак сарадње с Хрватском

Бета 30.06.2017
&нбсп;Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Дубровнику да се с хрватском председницом Колиндом Грабар Китаровић договорио о наставку сарадње две земље на решавању конкретних проблема. "Разговарао сам с… »
Вучић са Колиндом у Дубровнику: Ево шта је све председник обећао Хрватима у Србији

Вучић са Колиндом у Дубровнику: Ево шта је све председник обећао Хрватима у Србији

Правда 30.06.2017
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас у Дубровнику детаљно са хрватском председницом Колиндом Грабар Китаровић о питањима од значаја за Србе у Хрватској и хрватску мањину у Србији, те најавио да ће Србија… »
Вучић: За првих шест месеци ове године остварили смо највећи суфицит од 1945.

Вучић: За првих шест месеци ове године остварили смо највећи суфицит од 1945.

Нови магазин 30.06.2017
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Дубровнику да је Србија за првих шест месеци ове године остварила највећи суфицит од 1945. године до данас, и то како је навео, "без иједне приватизације". Вучић је за… »
Вучић у Дубровнику – о Србима у Хрватској, изградњи куће бана Јелачића и регионалној сарадњи

Вучић у Дубровнику – о Србима у Хрватској, изградњи куће бана Јелачића и регионалној сарадњи

РТС 30.06.2017
Председник Србије Александар Вучић разговарао је у Дубровнику детаљно са хрватском председницом Колиндом Грабар Китаровић о питањима од значаја за Србе у Хрватској и хрватску мањину у Србији. Најавио је да ће Србија… »
Вучић са Грабар Китаровић у Дубровнику: Решаваћемо билатералне проблеме

Вучић са Грабар Китаровић у Дубровнику: Решаваћемо билатералне проблеме

Блиц 30.06.2017
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Дубровнику, где присуствовује Самиту земаља чланица Процеса сарадње у југоисточној Европи (ПСЈИЕ), да је са председницом Хрватске Колиндом Грабар Китаровић разговарао о конкретним… »
Вучић и Грабар Китаровићева у Дубровнику о односима две земље

Вучић и Грабар Китаровићева у Дубровнику о односима две земље

РТС 30.06.2017
Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић приредила је радни ручак председнику Србије Александру Вучићу, одмах по његовом доласку у Дубровник, где ће учествовати на Самиту земаља чланица Процеса сарадње у југоисточној… »
Дачић: Нова влада Србије остаје на европском путу

Дачић: Нова влада Србије остаје на европском путу

Бета 30.06.2017
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас у Београду да ц́е нова влада задржати спољнополитичке приоритете претходне, што значи да Србија остаје на европском путу који подразумева не само преговоре о чланству… »
Дачић: Да Београд буде седиште Транспортне заједнице

Дачић: Да Београд буде седиште Транспортне заједнице

Вести онлине 30.06.2017
Потпредседник српске владе и министар спољних послова Ивица Дачић затражио је данас у Дубровнику подршку да Београд буде седиште Секртаријата Транспортне заједнице и поручио да наша земља у потпуности подржава даље… »
Дачић: Ивропске интеграције су приоритет због грађана Србије

Дачић: Ивропске интеграције су приоритет због грађана Србије

Блиц 30.06.2017
Нова влада ће у погледу спољне политике задржати приоритете које је имала до сада, остајемо при европском путу Србије што не значи само преговоре о чланству већ и хармонизацију друштва са вредностима ЕУ што је још важније, рекао… »

Вести дана »