Povezane vesti
Petković i zvanično u Spartaku
Vesti online 01.07.2017
Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Marko Petković potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampionom Rusije, Spartakom iz Moskve. - Veoma sam srećan i ponosan, posebno zbog toga što sam u klubu koji ima crveno-bele boje i u sjajnim je odnosima sa Zvezdom. Hvala… »
Petković potpisao dvogodišnji ugovor sa Spartakom
Večernje novosti 01.07.2017
Desni bek u Moskvu stiže kao slobodan igrač, a kako navode ruski mediji u novom klubu će imati mesečnu platu od 80.000 evra. MARKO Petković (24), doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, potpisao je u subotu dvogodišnji ugovor sa Spartakom iz Moskve. Stigao… »
Ugovor je potpisan: Bivši defanzivac Zvezde u Ligi šampiona
Hot sport 01.07.2017
U Austriji Marko Petkovic potpisao ugovor na dve godine. Nova stanica u karijeri Marka Petkovića je Moskva. Bivši igrač Crvene zvezde, kako je ekskluzivno najavio HotSport prešao je u redove bratskog kluba Spartaka iz Moskve. Posle lekarskih pregleda u… »
Marko Petković zvanično predstavljen u Spartaku, govorio i o Grofu i Vidiću
Sportske.net 01.07.2017
Bivši bek Crvene zvezde priključio se danas svojim novim saigračima u austrijskom Filahu, na pripremama za novu sezonu. Dvadesetpetogodišnji Marko Petković potpisao je sa moskovskim Spartakom ugovor na dve godine i odmah se priključio ekipi ruskog… »
Marko Petković dve godine u Spartak Moskvi: Velika čast i obaveza
Sportski žurnal 01.07.2017
Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Petković potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Spartakom iz Moskve. - Veoma sam srećan i ponosan, posebno zbog toga što sam u klubu koji ima crveno-bele boje i u sjajnim je odnosima sa Zvezdom. Hvala Zvezdi i… »
Veliki izazov: Marko Petković potpisao za Spartak iz Moskve
Sportal blic 01.07.2017
Hoće, neće i na kraju hoće... Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Petković i definitivno je postao igrač Spartaka iz Moskve. Foto: Promo Marko Petković I pored najava da je odbio da pojača šampiona Rusije, Petković se ipak odlučio da njegova… »
Potpisano: Marko Petković u Spartaku dve godine
Mozzart sport 01.07.2017
Doskorašnji bek Crvene zvezde parafirao ugovor sa moskovskim klubom. Ako je bilo neke dileme, sada je više nema: doskorašnji desni bek Crvene zvezde Marko Petković igraće naredne dve sezone u šampionu Rusije Spartaku iz Moskve. Bivši kapiten mlade… »
Zvanično: Petković u Spartaku
Mondo 01.07.2017
Ugovor na dve godine. Kao što je bilo najavljeno, Marko Petković (24) je prošao lekarske preglede i potpisao dvogodišnji ugovor sa Spartakom iz Moskve. Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde u redove šampiona Rusije stigao je kao slobodan igrač. "Presrećan… »
Vesti dana »
Toplotni talas ni danas ne popušta, kakvo se očekuje početkom jula?
Insajder pre 51 minutajoš 54 povezane
Mali: Najavljena pomoć građanima Srbije biće na jesen ove godine
N1 Info pre 46 minutajoš 44 povezane
Spoljnotrgovinska razmena Srbije za pet meseci ove godine 32,37 mlrd EUR
Ekapija pre 11 minutajoš 19 povezanih
Ukrajinski oligarh i njegova porodica povređeni u eksploziji u Monaku: mediji
BBC News pre 51 minutajoš 26 povezanih