Povezane vesti

Petković potpisao dvogodišnji ugovor sa Spartakom

Petković potpisao dvogodišnji ugovor sa Spartakom

Večernje novosti 01.07.2017
Desni bek u Moskvu stiže kao slobodan igrač, a kako navode ruski mediji u novom klubu će imati mesečnu platu od 80.000 evra. MARKO Petković (24), doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, potpisao je u subotu dvogodišnji ugovor sa Spartakom iz Moskve… »
Petković i zvanično u Spartaku

Petković i zvanično u Spartaku

Vesti online 01.07.2017
Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Marko Petković potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampionom Rusije, Spartakom iz Moskve. - Veoma sam srećan i ponosan, posebno zbog toga što sam u klubu koji ima crveno-bele boje i u sjajnim je odnosima sa Zvezdom… »
Marko Petković zvanično predstavljen u Spartaku, govorio i o Grofu i Vidiću

Marko Petković zvanično predstavljen u Spartaku, govorio i o Grofu i Vidiću

Sportske.net 01.07.2017
Bivši bek Crvene zvezde priključio se danas svojim novim saigračima u austrijskom Filahu, na pripremama za novu sezonu. Dvadesetpetogodišnji Marko Petković potpisao je sa moskovskim Spartakom ugovor na dve godine i odmah se priključio ekipi ruskog… »
Ugovor je potpisan: Bivši defanzivac Zvezde u Ligi šampiona

Ugovor je potpisan: Bivši defanzivac Zvezde u Ligi šampiona

Hot sport 01.07.2017
U Austriji Marko Petkovic potpisao ugovor na dve godine. Nova stanica u karijeri Marka Petkovića je Moskva. Bivši igrač Crvene zvezde, kako je ekskluzivno najavio HotSport prešao je u redove bratskog kluba Spartaka iz Moskve. Posle lekarskih pregleda… »
Marko Petković dve godine u Spartak Moskvi: Velika čast i obaveza

Marko Petković dve godine u Spartak Moskvi: Velika čast i obaveza

Sportski žurnal 01.07.2017
Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Petković potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Spartakom iz Moskve. - Veoma sam srećan i ponosan, posebno zbog toga što sam u klubu koji ima crveno-bele boje i u sjajnim je odnosima sa Zvezdom. Hvala Zvezdi… »
Veliki izazov: Marko Petković potpisao za Spartak iz Moskve

Veliki izazov: Marko Petković potpisao za Spartak iz Moskve

Sportal blic 01.07.2017
Hoće, neće i na kraju hoće... Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Petković i definitivno je postao igrač Spartaka iz Moskve. Foto: Promo Marko Petković I pored najava da je odbio da pojača šampiona Rusije, Petković se ipak odlučio da… »
Potpisano: Marko Petković u Spartaku dve godine

Potpisano: Marko Petković u Spartaku dve godine

Mozzart sport 01.07.2017
Doskorašnji bek Crvene zvezde parafirao ugovor sa moskovskim klubom. Ako je bilo neke dileme, sada je više nema: doskorašnji desni bek Crvene zvezde Marko Petković igraće naredne dve sezone u šampionu Rusije Spartaku iz Moskve. Bivši kapiten mlade… »
Zvanično: Petković u Spartaku

Zvanično: Petković u Spartaku

Mondo 01.07.2017
Ugovor na dve godine. Kao što je bilo najavljeno, Marko Petković (24) je prošao lekarske preglede i potpisao dvogodišnji ugovor sa Spartakom iz Moskve. Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde u redove šampiona Rusije stigao je kao slobodan igrač… »

Vesti dana »