Povezane vesti

Vazura: Slovan za Sumu traži 1.500.000 evra, a mi nudimo...

Vazura: Slovan za Sumu traži 1.500.000 evra, a mi nudimo...

Vesti online 01.07.2017
Partizan i Sejdubu Suma u novoj epizodi. Crno-beli žele ofanzivnog vezistu Slovana, spremni su da se dobro "isprse", ali nije sve na srpskog šampiona, pita se i fudbaler iz Gvineje i ekipa iz Bratislave. - Pregovori će i dalje trajati, ništa nije… »
Suma izrazio želju da dođe u Partizan!

Suma izrazio želju da dođe u Partizan!

Sportske.net 01.07.2017
Partizan je uporan u nameri da potpiše ugovor sa Sejdubom Sumom, sve je još uvek veoma neizvesno. Fudbalski klub Partizan bi mogao da dobije veliko pojačanje u narednom periodu jer se pregovara sa Sejdubom Sumom, fudbalerom koji je izrazio želju da… »
Suma još nije izgubljen za Partizan: Slovaci traže 1.500.000, mi smo spremni da izdvojimo približno tome

Suma još nije izgubljen za Partizan: Slovaci traže 1.500.000, mi smo spremni da izdvojimo približno tome

Večernje novosti 01.07.2017
Ne postoji nikakav ultimatum sa naše strane, možemo da čekamo jer je ekipa kompletna i iz razgovora sa Ivicom znam da nije hitno da se rešava – kaže generalni direktor srpskog prvaka Miloš Vazura. Od specijalnog izveštača "Novosti": MORAVSKE… »
Misija Suma nema rok trajanja, sad su tu i cifre - koliko Slovan traži, a koliko Partizan nudi?

Misija Suma nema rok trajanja, sad su tu i cifre - koliko Slovan traži, a koliko Partizan nudi?

Mozzart sport 01.07.2017
"Nema nikakvog ultimatuma s naše strane, možemo da čekamo još. Ekipa je kompletna, nije ništa hitno da se rešava"... Partizan je ubedio Sejdubu Sumu, vezista iz Gvineje je izabrao crno-bele, i tu dileme nikakve nema! Pa u čemu je onda problem? Zbog… »
Partizan i Suma? Evo o čemu je reč...

Partizan i Suma? Evo o čemu je reč...

Mondo 01.07.2017
Razgovarali smo sa generlanim direktorom Partizana o dolasku Sejdubu Sume u Partizan. /Od reportera Monda iz Slovenije/ "Dan D" je bio petak, pa subota... Ali, i posle toga pregovori i dalje traju! Partizan želi Sejdubu Sumu - omaleni fudbaler iz Gvineje… »

Vesti dana »