Povezane vesti
Obijen stan novinarke KRIK-a Dragane Pećo
Radio 021 07.07.2017
Novinarki Mreže za istraživanje kriminala i korupcije KRIK Dragani Pećo danas je obijen stan. Ona je agenciji Beta rekla da je u stanu sve ispreturano, ali da ništa od vrednosti nije izneto. "Obili su mi stan i sve ispreturali. Veoma sam uplašena, deluje… »
Obijen i ispreturan stan novinarke KRIK-a Dragane Pećo
Novi magazin 07.07.2017
Novinarki Mreže za istraživanje kriminala i korupcije - KRIK Dragani Pećo danas je obijen stan. Ona je agenciji Beta rekla da je u stanu sve ispreturano, ali da ništa od vrednosti nije izneto. "Obili su mi stan i sve ispreturali. Veoma sam uplašena… »
Obijen stan novinarke KRIK-a Dragane Pećo
N1 Info 07.07.2017
Novinarki Mreže za istraživanje kriminala i korupcije - KRIK Dragani Pećo danas je obijen stan. Ona je za N1 rekla da je u stanu sve ispreturano, ali da od vrednosti ništa nije uzeto. "Fizički su obili bravu, upali su u stan i u stanu je sve ispreturano… »
Vesti dana »

U Novom Sadu i Beogradu počela šetnja srednjoškolaca povodom 10 meseci od pada nadstrešnice
RTV pre 26 minutajoš 27 povezanih

Ministar: Školska godina počela regularno, cilj - odvojiti obrazovni sistem od politike
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih

Da li Evropa šalje trupe u Ukrajinu? Ponovo prete Rusiji, a sada tvrde da postoji i plan
Alo pre 2 satajoš 32 povezane

Šta sastanak Putina i Si Đinpinga znači za Balkan - Svetske sile pomno prate situaciju na našem području, evo šta im je sada glavni cilj
Kurir pre 41 minutajoš 55 povezanih

VIDEO Letonci ušli među Srbe, pa počeli da skandiraju: „Jokić – MVP“
Nova pre 10 minutajoš 75 povezanih