Povezane vesti

Beka znam samo sa televizije

Beka znam samo sa televizije

Večernje novosti 10.07.2017
Na suđenju za pokušaj ubistva, odbranu izneo Aleksandar Zdravković. I Maja Adrovac ostala pri ranije datoj izjavi. NEMAM nikakve veze za delom koje mi se optužnicom stavlja na teret, a Milana Beka znao sam samo sa televizije, sve dok ga uživo nisam… »
Osumnjičeni za ubistvo: Nisam pucao u Beka, Maju Adrovac poznajem preko muža

Osumnjičeni za ubistvo: Nisam pucao u Beka, Maju Adrovac poznajem preko muža

Blic 10.07.2017
U Višem sudu u Beogradu danas je počelo suđenje optuženima za učešće u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, u novembru 2014. godine, Aleksandru Zdravkoviću i Maji Adrovac. Zdravković, koji je optužen kao neposredni izvršilac pokušaja… »
Optuženi: Nemam veze sa atentatom na Beka

Optuženi: Nemam veze sa atentatom na Beka

Mondo 10.07.2017
U Višem sudu u Beogradu počelo je suđenje optuženima za učešće u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, u novembru 2014. godine, Aleksandru Zdravkoviću i Maji Adrovac koji su izneli svoju odbranu. Foto: youtube/printscreen Milan Beko… »
Nastavljeno suđenje za pokušaj ubistva Beka: Zdravković tražio da se zatvori za javnost, sud odbio

Nastavljeno suđenje za pokušaj ubistva Beka: Zdravković tražio da se zatvori za javnost, sud odbio

Kurir 10.07.2017
BEOGRAD - Aleksandar Zdravković, optužen kao neposredni izvršilac pokušaja ubistva biznismena Milana Beka novembra 2014. godine, izneo je danas pred Višim sudom svoju odbranu i negirao umešanost u ovo krivično delo. Zdravković je rekao da ostaje… »
Očekuje se Bekov dolazak

Očekuje se Bekov dolazak

Večernje novosti 10.07.2017
Suđenje Aleksandru Zdravkoviću i Maji Adrovac za pokušaj ubistva Milana Beka trebalo bi da se održi danas u beogradskom Višem sudu. SUĐENjE Aleksandru Zdravkoviću i Maji Adrovac za pokušaj ubistva Milana Beka trebalo bi da se održi danas u… »

Vesti dana »