Povezane vesti
SREMSKI KARLOVCI: Muškarac uhapšen zbog pucnjave i posedovanja narkotika
Moj Novi Sad 10.07.2017
Muškarac Ž.M. (36) uhapšen je sinoć, 9 jula, nakon pucnjave u jednom kafiću u Sremskim Karlovcima. Kako nezvanično saznaje Blic, on je iz pištolja pucao u zid kafića, a u tom trenutku u lokalu bio je sam sa konobarima. Policija je stigla na lice mesta i… »
Pucao iz pištolja u kafiću u Sremskim Karlovcima
NoviSad.com 10.07.2017
Novi Sad - Muškarac Ž.M. (36) uhapšen je sinoć nakon pucnjave u jednom kafiću u Sremskim Karlovcima, nezvanično saznaje "Blic". On je prema saznanjima "Blica" iz pištolja pucao u zid kafića, a u tom trenutku u lokalu bio je sam sa konobarima. Policija je… »
Uhapšen zbog pucnjave i kokaina
RTV 10.07.2017
SREMSKI KARLOVCI - Muškarac Ž.M. (36) uhapšen je sinoć nakon pucnjave u jednom kafiću u Sremskim Karlovcima, nezvanično saznaje "Blic". On je, prema saznanjima lista, iz pištolja pucao u zid kafića, a u tom trenutku u lokalu bio je sam sa konobarima… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na jake pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 35 povezanih

Čović potvrdio da Pešić od 30. septembra neće biti selektor košarkaške reprezentacije
Novi magazin pre 19 minutajoš 18 povezanih

Poljoprivrednik uoči protesta: Svima nam je ugrožena egzistencija, pregovora više nema
N1 Info pre 29 minutajoš 8 povezanih

MUP: Na skupovima građana protiv blokada više od 144.000 građana, najviše na Voždovcu
Glas Zaječara pre 4 satijoš 8 povezanih

Bolan šamar za Srbiju i težak poraz od autsajdera – debakl „orlova“ na početku Svetskog prvenstva
Nova pre 19 minutajoš 17 povezanih