Povezane vesti

Nije mi bilo od pomoći što igram dan za danom: Đoković otvoreno govorio o povredi i kako planira da je se reši (video)…

Nije mi bilo od pomoći što igram dan za danom: Đoković otvoreno govorio o povredi i kako planira da je se reši (video)…

Telegraf 12.07.2017
- Očigledno ću morati da svoj kalendar promenim - rekao je najbolji srpski teniser. Srpski teniser Novak Đoković istakao je da će morati da nađe dugoročno rešenje za povredu lakta desne ruke, zbog koje je morao da preda četvrtfinalni meč… »
Đoković shvatio da je vreme za dužu pauzu: Hoće li Novak i ovaj put uspeti da izbegne operaciju? (video) Igrao u patikama…

Đoković shvatio da je vreme za dužu pauzu: Hoće li Novak i ovaj put uspeti da izbegne operaciju? (video) Igrao u patikama…

Telegraf 12.07.2017
Nisam još odlučio, ali možda je bolje da propustim drugo polugodište, rekao je Đoković posle meča sa Berdihom. Srpski tenser Novak Đoković mogao bi da propusti ostatak sezone kako bi se oporavi potpuno od povrede lakta. On je zbog hronične… »
Đoković: Možda je vreme za dužu pauzu

Đoković: Možda je vreme za dužu pauzu

Sputnik 12.07.2017
Najbolji srpski teniser Novak Đoković, nakon što je zbog povrede predao meč Tomašu Berdihu u četvrtfinalu Vimbldona, izjavio je da razmišlja o dužoj pauzi. „Nije u pitanju rame, kao što su neki pisali, već lakat koji me muči više od godinu i… »
Ðoković: Možda je vreme za dužu pauzu

Ðoković: Možda je vreme za dužu pauzu

Studio B 12.07.2017
Najbolji srpski teniser Novak Ðoković, nakon što je zbog povrede predao meč Tomašu Berdihu u četvrtfinalu Vimbldona, izjavio je da razmišlja o dužoj pauzi. „Nije u pitanju rame, kao što su neki pisali, već lakat koji me muči više od godinu i… »
Đoković predao meč Berdihu zbog povrede

Đoković predao meč Berdihu zbog povrede

Slobodna Evropa 12.07.2017
Novak Đoković morao je da predao meč četvrtfinala Vimbldona Tomašu Berdihu, pri vođstvu češkog tenisera od 1:0 u setovima i 2:0 u drugom setu. Novak je po završetku prvog seta zatražio medicinski tajm-aut i već je tada bilo očigledno da trpi… »
Ništa od Đokovićevog povratka na prvo mesto: Novak predao Berdihu zbog povrede

Ništa od Đokovićevog povratka na prvo mesto: Novak predao Berdihu zbog povrede

Noizz 12.07.2017
Naš najbolji teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira među četiri najbolja tenisera na Vimbldonu pošto je bio prinuđen da preda četvrfinalni meč. Pre samo mesec dana nismo mogli da poverujemo da je Đoković pao na četvrto mesto ATP liste… »

Vesti dana »