Reportaža "Gardijana" Zlatibor - srpska verzija Alpa

Reportaža "Gardijana" Zlatibor - srpska verzija Alpa

Glas Zapadne Srbije ponedeljak, 17. jul 2017.
Čajetina - Novinarka britanskog lista "Gardijan" koja je obišla područje Zlatibora, za koji kaže da je sa svojim šumovitim vrhovima, vodopadima i lepim selima podseća na Alpe i planine Velsa, navodi da je sebe nakon dvosatnog uspona na 1.359 metara visoki vrh Čuker nagradila burekom. Novinarka Meri... »

Reportaža "gardijana": Zlatibor - srpska verzija Alpa

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Novinarka britanskog lista "Gardijan" koja je obišla područje Zlatibora, za koji kaže da je sa svojim šumovitim vrhovima, vodopadima i lepim selima podseća na Alpe i planine Velsa, navodi da je sebe nakon dvosatnog uspona na 1.359 metara visoki vrh Čuker nagradila burekom.
Novinarka Meri Novakovič objašnjava da je burek pita sa sirom koja se može pronaći širom Balkana i dodaje da je na vrhu Čuker dočekao pogled na zelene planine koje su u daljini dobijale plavu boju i svež, blagi vazduh koji je... »

Gardijan: Zlatibor - srpska verzija Alpa

Večernje novosti ponedeljak, 17. jul 2017.
Novinarka britanskog lista "Gardijan" koja je obišla područje Zlatibora, za koji kaže da je sa svojim šumovitim vrhovima, vodopadima i lepim selima podseća na Alpe i planine Velsa
Novinarka britanskog lista "Gardijan" koja je obišla područje Zlatibora, za koji kaže da je sa svojim šumovitim vrhovima, vodopadima i lepim selima podseća na Alpe i planine Velsa, navodi da je sebe nakon dvosatnog uspona na... »
©2017 Netmark d.o.o.