U poplavi u Arizoni stradalo petoro dece i četvoro odraslih

U poplavi u Arizoni stradalo petoro dece i četvoro odraslih

Novi magazin ponedeljak, 17. jul 2017.
Spasioci su našli tela devet osoba, uključujući dece, stradalih u bujičnim poplavama u nacionalnom parku Tonto, u američkoj državi Arizoni.
Među žrtvama je petoro dece, od kojih najmlađe ima dve godine, a i dalje se traga za 13-godišnjim dečakom. Grupa rođaka i prijatelja kupala se u subotu popodne na potoku kada je jaka oluja zahvatila obližnju oblast nedavno... »

Oluja u Finiksu: Nestanak struje, poplave, preusmerenja letova

Dnevnik ponedeljak, 17. jul 2017.
FINIKS: Jaka oluja zahvatila je Finiks, prestonicu američke savezne države Arizona, usled čega je došlo do nestanka struje, poplave dela glavnog autoputa, a neki letovi prema tom gradu su preusmereni.
Letovi su preusmereni sa međunarodnog aerodroma "Finiks skaj harbor" ka aerodromima u Mesi, Tusonu i Las Vegasu. List „Arizona ripablik“ javlja da je skoro 6.000 domova ostalo bez struje i nije jasno kada će doći do povratka... »

Arizona: Devet mrtvih u poplavama

RTV ponedeljak, 17. jul 2017.
RTV: Arizona: Devet mrtvih u poplavama
VAŠINGTON - Policija je pronašla tela devet osoba koje su poginule u naletu bujice u nacionalnom parku Tonto, u Arizoni, javlja danas AP.
Među poginulima je petoro dece, uključujući dvogodišnju devojčicu, a policija traga za nestalim trinaestogodišnjakom. Radi se o grupi od 14 osoba - porodici i njihovim prijateljima, koji su krenuli na izlet i u subotu se kupali u... »

(Video) Oluja poharala Finiks: Pola grada nema struje, poplavljena gradska biblioteka, svi letovi preusmereni

Kurir ponedeljak, 17. jul 2017.
FINIKS - Jaka oluja zahvatila je Finiks, prestonicu američke savezne države Arizona, usled čega je došlo do nestanka struje, poplave dela glavnog auto-puta, a neki letovi prema tom gradu su preusmereni. 1040p: Strong storms still moving thru #Phoenix area...Streets are flooding! Turn around, don't... »

Oluja napravila haos u Finiksu VIDEO

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Oluja napravila haos u Finiksu VIDEO
Finiks -- Jaka oluja zahvatila Finiks, prestonicu američke savezne države Arizona. Nestalo struje, poplavljen deo glavnog autoputa, preusmereni i letovi.
Letovi su preusmereni sa međunarodnog aerodroma "Finiks skaj harbor" ka aerodromima u Mesi, Tusonu i Las Vegasu. List "Arizona repablik" javlja da je skoro 6.000 domova ostalo bez struje i nije jasno kada će doći do povratka... »

Arizona: Četvoro stradalo, desetak nestalo u poplavama

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Arizona: Četvoro stradalo, desetak nestalo u poplavama
Vašington -- Najmanje četiri osobe su stradale, a desetak se vodi kao nestalo nakon iznenadnih poplava u nacionalnom parku u američkoj saveznoj državi Arizona.
Lokalni zvaničnik Ron Satelmajer je izjavio da se više od 100 osoba nalazilo se u toj oblasti, predviđenoj za kupanje, u subotu popodne kada je snažna oluja pogodila obližnju regiju. Kako objašnjava AP, oluja je pogodila oblast... »

VIDEO: Devetoro mrtvih u iznenadnim poplavama u nacionalnom parku

Radio 021 ponedeljak, 17. jul 2017.
Devet osoba je stradalo, a za jednom se još traga nakon iznenadnih poplava u oblasti za kupanje u nacionalnom parku u američkoj saveznoj državi Arizona.
Među stradalima je i šestoro dece uzrasta od dve do 13 godina, dok najstarija žrtva imma oko 60 godina. Više od 100 osoba nalazilo se u toj oblasti u subotu popodne kada je snažna oluja pogodila obližnju regiju. Oluja je pogodila... »

Arizona: Četvoro stradalo u poplavama u nacionalnom parku

Blic ponedeljak, 17. jul 2017.
Najmanje četiri osobe su stradale, a desetak se vodi kao nestalo nakon iznenadnih poplava u oblasti za kupanje u nacionalnom parku u američkoj saveznoj državi Arizona, saopštio je lokalni zvaničnik Ron Satelmajer.
BREAKING: At least 4 killed, 6 missing after flash flood tears through swimming hole near Payson, Arizona - KPHO pic.twitter.com/gKLyxPHPo2— Breaking911 (@Breaking911) July 16, 2017 Prema njegovim rečima, više od 100 osoba... »
©2017 Netmark d.o.o.