Povezane vesti

Lalatović: Teški protivnici u kontrolnim utakmicama, ali takvi nas očekuju u prvenstvu

Hot sport ponedeljak, 17. jul 2017.
Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović veoma je zadovoljan učinkom svoje ekipe na pripremama u Sloveniji, jer kako kaže, igrali su teške mečeve kakve ih očekuju i u prvenstvu. – Sve ekipe imaju vrline i mane, pa i mi. Atmosfera u ekipi je odlična, momci su u sve više u usponu forme i... »

Lalatović: Biće još pojačanja, videćemo da li Radonjić ostaje

Sportski žurnal ponedeljak, 17. jul 2017.
Trener Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan što je ekipa imala jake rivale na pripremema, jer je to najbolji način da se spremno dočeka start Superlige
Lalatović je poručio da još ima prostora za jedno ili dva pojačanja, kao i da će uskoro biti poznato više oko toga da li Nemanja Radonjić ostaje u klubu. – Sve ekipe imaju vrline i mane, pa i mi. Atmosfera u ekipi je odlična,... »

Lalatović zadovoljan pripremama

Sportske.net ponedeljak, 17. jul 2017.
Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je zadovoljan pripremama ekipe u Sloveniji.
Čukarički se prve dve nedelje jula pripremao u Sloveniji gde je odigrao pet kontrolnih mečeva. U prvom duelu Čukarički je odigrao bez golova protiv Dinamo Tbilisija, a u četiri meča je pobedio Tosno (3:1), Amkar (1:0), mađarsku... »

Lalatović: Radonjić? Videćemo

B92 ponedeljak, 17. jul 2017.
B92: Lalatović: Radonjić? Videćemo
Trener Čukaričkog Nenad Lalatović zadovoljan je što je ekipa imala jake rivale na pripremema, jer je to najbolji način da se spremno dočeka start Superlige.
Lalatović je poručio da još ima prostora za jedno ili dva pojačanja, kao i da će uskoro biti poznato više oko toga da li Nemanja Radonjić ostaje u klubu. "Sve ekipe imaju vrline i mane, pa i mi. Atmosfera u ekipi je odlična,... »

Lalatović: Biće još pojačanja, videćemo za Radonjića

Dnevnik ponedeljak, 17. jul 2017.
BEOGRAD: Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan što je ekipa imala jake rivale na pripremema, jer je to najbolji način da se spremno dočeka start Superlige.
Ujedno, Lalatović je poručio da još ima prostora za jedno ili dva pojačanja, kao i da će uskoro biti poznato više oko toga da li Nemanja Radonjić ostaje u klubu. "Sve ekipe imaju vrline i mane, pa i mi. Atmosfera u ekipi je... »

Lalatović: Teški protivnici u kontrolnim utakmicama, ali takvi nas očekuju i u prvenstvu

Večernje novosti ponedeljak, 17. jul 2017.
Atmosfera u ekipi je odlična, momci su u sve više u usponu forme i korektno su odigrali svih pet utakmica u Sloveniji, kaže šef struke Čukaričkog Nenad Lalatović
Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan što je ekipa imala jake rivale na pripremema, jer je to najbolji način da se spremno dočeka start Superlige. Ujedno, Lalatović je poručio da još ima prostora... »

Lalatović: Dovodimo još dvojicu

Mozzart sport ponedeljak, 17. jul 2017.
Status Nemanje Radonjića ostaje nedefinisan
Trener Čukaričkog Nenad Lalatović izjavio je da je zadovoljan što je ekipa imala jake rivale na pripremema, jer je to najbolji način da se spremno dočeka start Superlige. Ujedno, Lalatović je poručio da još ima prostora za jedno ili dva pojačanja, kao i da će uskoro... »

Lalatović zadovoljan pripremama

Beta ponedeljak, 17. jul 2017.
Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je zadovoljan pripremama ekipe u Sloveniji. "Sve ekipe imaju vrline i mane, pa i mi. Atmosfera u ekipi je odlična, igrači su u usponu forme i korektno su odigrali svih pet utakmica u Sloveniji. Nismo imali tamo lake mečeve, protivnici... »

Lalatović: Imali smo teške protivnike u kontrolnim mečevima, ali takvi nas očekuju i u prvenstvu

Blic sport ponedeljak, 17. jul 2017.
Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović veoma je zadovoljan učinkom svoje ekipe na pripremama u Sloveniji, jer kako kaže, odigrani su teški mečeve kakvi slede i u prvenstvu.
Foto: FK Čukarički / Promo Nenad Lalatović "Sve ekipe imaju vrline i mane, pa i mi. Atmosfera u ekipi je odlična, momci su u sve više u usponu forme i korektno su odigrali svih pet utakmica u Sloveniji. Nismo imali tamo lake... »
©2017 Netmark d.o.o.