Međunarodna razmena učenika iz Sirena i Kragujevca

Međunarodna razmena učenika iz Sirena i Kragujevca

iKragujevac ponedeljak, 17. jul 2017.
U okviru tradicionalne međunarodne razmene učenika, u Kragujevacu boravi osmoro najboljih učenika iz pobratimskog grada Sirena, a sa njima zajedno doputovali su i kragujevački najbolji učenici koji su u Francuskoj boravili od 8 do 15. jula.
U znak dobrodošlice član Gradskog veća za obrazovanje Nedeljko Manojlović i pomoćnik gradonačelnika za unapređenje položaja mladih Stefan Nikezić su za učenike i njihove pratioce, organizovali zajednički svečani prijem u zgradi... »

Đaci iz Sirena u Kragujevcu, naši na Ajfelovoj kuli

InfoKG ponedeljak, 17. jul 2017.
Najbolji đaci pobratimskog grada Sirena borave u Kragujevcu u okviru tradicionalne međunarodne razmene učenika, a Kragujevčani su se upravo vratili iz Francuske gde su obišli mesta poput Luvra, Jelisejskih polja, Ajfelovog tornja... U Kragujevacu boravi osmoro najboljih učenika, a sa njima zajedno... »

Učenici iz Sirena borave u Kragujevcu

Ritam grada Kg ponedeljak, 17. jul 2017.
U okviru tradicionalne međunarodne razmene učenika, u Kragujevacu boravi osmoro najboljih učenika iz pobratimskog grada Sirena, a sa njima zajedno doputovali su i kragujevački najbolji učenici koji su u Francuskoj boravili od 8. do 15. jula. U znak dobrodošlice član Gradskog veća za obrazovanje... »
©2017 Netmark d.o.o.