Povezane vesti
Gudurić stigao u Istanbul (video)
Mondo 18.07.2017
Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde sleteo je na aerodrom Ataturk u Istanbulu gde će obaviti lekarske preglede pre potpisa za Fenerbahče. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Marko Gudurić je došao u Tursku na potpisivanje ugovora sa šampionom Evrope… »
Fener se pohvalio - Stigao Gudurić!
Sportske.net 18.07.2017
Aktuelni šampion Evrope pohvalio se na društvenim mrežama pojačanjem koje je stiglo iz redova Crvene zvezde mt:s. Srpski internacionalac Marko Gudurić uskoro će biti promovisan kao novi igrač Fenerbahčea pošto je danas sleteo u Istanbul. Sada već bivšeg… »
Gudurić stigao u Istanbul (video)
Mozzart sport 18.07.2017
Novi košarkaš Fenerbahčea slikao se sa šalom. Marko Gudurić je stigao u Istanbul, a Fenerbahče se brže bolje pohvalio kako mu je stiglo novo pojačanje. Gudurić je potpisao četvorogodišnji ugovor, a Crvena zvezda je od ovog transfera zaradila 1.000.000… »
Gudurić stigao u Istanbul: Srećan sam što sam ovde, znam šta Fenerbahče predstavlja - najveći tim u Turskoj
Sportski žurnal 18.07.2017
Marko Gudurić nedavno je dogovorio četvorogodišnju saradnju sa šampionom Evrope, a danas je došao na zvanično predstavljanje u Istanbul. Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Marko Gudurić (22) potpisao je četvorogodišnji ugovor sa… »
Iz zvezde u tabor prvaka Evrope: Srećni Gudurić u Istanbulu sa šalom Fenerbahčea /foto/
Sportal blic 18.07.2017
Košarkaški reprezentativac Srbije i dosadašnji član Crvene zvezde Marko Gudurić stigao je u Istanbul, kako bi ozvaničio transfer u Fenerbahče. Foto: KK Fenerbahče / Twitter Marko Gudurić na aerodromu u Istanbulu Već na aerodromu Gudurić je prihvatio šal… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 22. avgust: Stiže osveženje uz pad temperature i pljuskove sa grmljavinom
Mondo pre 2 satajoš 8 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: Prvi susret dva predsednika bez mene; Zelenski: Do kraja rata preko pritiska na Putina
RTV pre 12 minutajoš 4 povezane

Poraz hamasa i oslobađanje svih talaca idu zajedno: Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o okončanju rata
Blic pre 3 satajoš 3 povezane