Povezane vesti
Kaže da se smirio: "Nisam više taj Nemanja Radonjić"
Sportske.net 22.07.2017
Novi napadač Crvene zvezde želi da ispuni svoj potencijal u klubu. Sportski direktor je prepun hvale. Jedan od najvećih talenata srpskog fudbala Nemanja Radonjić rekao je da je spreman da ispuni potencijal u Crvenoj zvezdi, kao i da nije više "onaj… »
Radonjić promovisan: Nisam kriv za sve što mi se desilo! Sad sam na idealnoj kilaži
Mozzart sport 22.07.2017
„Ispunio sam dečački san“, rekao je novi krilni vezista Crvene zvezde, za koga Mitar Mrkela kaže „nema mnogo takvih igrača na svetu“. Nemanja Radonjić na Marakani. Dugo se „krčkalo“, najavljivalo i konačno je sve gotovo. Nekadašnji… »
Radonjić: Nisam onaj stari, opravdaću očekivanja
Dnevnik 22.07.2017
BEOGRAD: Jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Nemanja Radonjić obećao je danas da će opravdati očekivanja u Crvenoj zvezdi i poručio da nije više onaj stari kada je imao problema sa disciplinom. "Drago mi je da sam došao u najveći klub na… »
Radonjić u Zvezdi: Dokazaću da sam se promenio, igraću sve što treba
Sportal blic 22.07.2017
Nemanja Radonjić je dočekao dan da se javnosti, pogotovo zvezdaškoj, obratio kao fudbaler kluba iz Ljutice Bogdana. I zbog toga nije krio zadovoljstvo. Foto: Nebojša Todorović / RAS Srbija Nemanja Radonjić - Drago mi što sam došao u najveći klub… »
I dok sam bio u Partizanu maštao sam o Zvezdi (VIDEO)
Vesti online 22.07.2017
U petak je Zvezda dobila tri nova igrača, golmana Milana Borjana, levog beka Milana Rodića i napadača Nemanju Radonjića. Doskorašnji fudbaler Čukaričkog bio je vezan ugovoro sa Romom, ali je raskinuo i posle nekoliko godina čekanja, obreo se u… »
Ispunjena životna želja: Radonjić: I u Partizanu sam maštao o Zvezdi /video/
Sportal blic 21.07.2017
Mladi fudbaler Nemanja Radonjić istakao je da se predivno oseća kad je zakoračio na teren stadiona "Rajko Mitić" sa Zvezdinim šalom oko vrata. Poručujući da od njega navijači mogu da očekuju svašta. Foto: youtube Nemanja Radonjić Nemanja… »
Vesti dana »
Teorije zavere o nesreći u Vašingtonu! Neko bitan je bio u tom avionu: "Ovo nije slučajno, pogledajte snimak, nešto smrdi"! (video, foto)
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe koje će stručno proučiti ispunjenost studentskih zahteva
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Nije vic da Tramp hoće da kupi Grenland – kaže njegov državni sekretar
Danas pre 2 satajoš 1 povezana