Povezane vesti

Emotivni Savić o povratku u zvezdu: U mladosti sam zagorčavao život svima, danas zagorčavam sam sebi

Emotivni Savić o povratku u zvezdu: U mladosti sam zagorčavao život svima, danas zagorčavam sam sebi

Večernje novosti 02.08.2017
Plan je pre svega da se stabilizuje rad sa mlađim kategorijama, da se generacijski isprati određeni deo momaka, da se stručni štabovi stave u funkcionalno stanje kluba, kaže Dejan Savić. MOGAO je da bira klub i reprezentaciju koju poželi, ali ga je… »
Vraća je na staze uspeha! Dejan Savić preuzeo vk Crvena zvezda

Vraća je na staze uspeha! Dejan Savić preuzeo vk Crvena zvezda

Press 02.08.2017
Trofejni stručnjak je sa crveno-belima u prethodnom mandatu bio prvak Evrope. Foto: Vaterpolo klub Crvena zvezda dobio je možda i najveće pojačanje, pošto će na klupi ove sezone sedeti selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić. Savić je… »
Savić: Moj povratak je dobar za srpski vaterpolo

Savić: Moj povratak je dobar za srpski vaterpolo

Danas 02.08.2017
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić posle šest godina vratio se na klupu Crvene zvezde. Trofejni trener je na predstavljaju naglasio da je njegov povratak dobar za srpski vaterpolo. "U mladosti sam voleo da zagorčavam život… »
Savić se vratio u svoju Zvezdu: Emocije! Bazen je moj život, zagorčavam ga samom sebi (foto)

Savić se vratio u svoju Zvezdu: Emocije! Bazen je moj život, zagorčavam ga samom sebi (foto)

Hot sport 02.08.2017
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić od danas je ponovo trener Crvene zvezde, a u crveno-bele se vratio, kako je rekao, pre svega zbog emocija. – Istina je da su emocije, ali i da bih vratio osećaj, jer ja kao selektor reprezentacije… »

Vesti dana »