Povezane vesti

Era Ojdanić pretučen i pokraden na nastupu!

Era Ojdanić pretučen i pokraden na nastupu!

Svet plus 02.08.2017
Pevač narodne muzike Era Ojdanić pretučen je na vašaru na kosmajskim Tresijama, gde je trebalo da nastupi sa koleginicom Zoricom Marković. Poznati folker kaže da ga je petorica mladića pod dejstvom alkohola opljačkalo. Era Ojdanić je ispričao… »
(Foto) Era se vratio s onog sveta! Ojdanić ekskluzivno za kurir: Doživeo sam kliničku smrt! Izubijali su me i iscepali!

(Foto) Era se vratio s onog sveta! Ojdanić ekskluzivno za kurir: Doživeo sam kliničku smrt! Izubijali su me i iscepali!

Kurir 02.08.2017
Eru Ojdanića brutalno je pretuklo pet muškaraca na vašaru na kosmajskim Tresijama. Na pevača narodne muzike nasrnula su petorica nepoznatih mladića, koji su ga izveli iz šatora i svom snagom ga udarali pesnicama i šutirali nogama, nakon čega su mu… »
Era Ojdanić brutalno pretučen: Pevača petorica udarala pesnicama, završio u Urgentnom!

Era Ojdanić brutalno pretučen: Pevača petorica udarala pesnicama, završio u Urgentnom!

Kurir 02.08.2017
Era Ojdanić sinoć je brutalno pretučen na vašaru na kosmajskim Tresijama, gde je pevao sa Zoricom Marković, saznaje Kurir. Na pevača narodne muzika nasrnula su petorica mladića, koji su ga udarali pesnicama i šutirali nogama, nakon čega su mu… »

Vesti dana »