Повезане вести
Турци без једног од најбољих на Еуробаскету
Вести онлине 04.08.2017
Серију отказа када су у питању велике кошаркашке звезде за предстојећи Еуробаскет наставио је нови кошаркаш Атланте Ерсан Иљасова. Он је у образложењу своје одлуке написао да је члан националног тима од 2006. године и да му је… »
Ривал Србије све слабији: НБА звезда не игра за Турску
Спортал блиц 04.08.2017
Турски кошаркаш Ерсан Иљасова саопштио је да неће бити део националног тима на предстојећем Европском првенству. Погледајте на Инстаграм-у - Од 2006. године поносно сам играо за турски национални тим и имао сам доста успеха са… »
Ударац за Турску: Иљасова не иде на Еуробаскет
Мондо 04.08.2017
Кошаркаш Атланте саопштио да није у стању да овог лета помогне националном тиму. Фото: МН Пресс Селектор Турске Уфук Сариџа примио је непоријатне вести, мање од месец дана пре почетка Еуробаскета, на којем ће Турци бити једни… »
Вести дана »
Завршен протест „Држава, то смо ми“ у у Нишу, студенти поручили: Морамо да превазиђемо разлике и да се удружимо (ФОТО)
Инсајдер пре 1 сатјош 30 повезаних
Током протеста пољопривредника код Лознице, 12 приведених биће пуштени да се бране са слободе
Сербиан Невс Медиа пре 48 минутајош 15 повезаних
Председница Европске комисије позвала на демократску транзицију власти у Ирану Ново
РЕУЦ пре 33 минутајош 81 повезана
Ухапшен возач трактора због напада на полицајце: „Пробио ограду и возио до граничног прелаза“
Сербиан Невс Медиа пре 58 минутајош 19 повезаних
Број жртава на Блиском истоку расте, Трамп каже да операција 'иде врло добро'
BBC News пре 1 сатјош 25 повезаних