Povezane vesti
Lalatović o radonjiću: Ja sam ga vratio u život, neće on u Zvezdi puno igrati…
Hot sport 04.08.2017
Čukarički u trećem kolu Superlige Srbije gostuje Crvenoj zvezdi, a šef stručnog štaba ekipe sa Banovog brda Nenad Lalatović uoči tog susreta kaže da njegov tim ide da se nadigrava iako je protivnik favorit. – Mi ćemo dati sve od sebe. Zvezda… »
"Uzeli mi Radonjića, a trebalo da još ostane"
Mondo 04.08.2017
Nenad Lalatović još jednom otvoreno rekao šta misli o selidbi svog doskorašnjeg igrača u Zvezdu. Foto: MN Press Čukarički spreman čeka gostovanje Crvenoj zvezdi ovog vikenda (nedelja, 20 časova, TV Arena sport). Trener "brđana" Nenad Lalatović… »
Lalatović: Zvezda je favorit, igra fenomenalno, ali nemamo razloga da se plašimo
Večernje novosti 04.08.2017
Šta god da napravimo ako ne izgubimo utakmicu pozitivno je. Zvezda ima tim za titutlu, ali moji fudbaleri treba da budu rasterećeni, da veruju u sebe, kaže Nenad Lalatović. Čukarički u trećem kolu Superlige Srbije gostuje Crvenoj zvezdi, a šef… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 5 satijoš 1 povezana