Povezane vesti
Češki autobus sleteo s puta, poginuo vozač
Radio 021 05.08.2017
Jedna osoba je poginula, a 18 putnika je povređeno, kada je autobus sa češkim turistima sleteo sa puta na severu Italije. Poginuo je vozač autobusa. Autobus je išao kroz dolinu Alta Non, kada je u krivini sleteo sa puta u blizini grada Trento. Autor… »
Tragedija u Italiji: Prevrnuo se autobus pun turista, vozač poginuo!
Kurir 05.08.2017
Jedna osoba je poginula, a 18 putnika je povređeno kada je u petak autobus sa češkim turistima sleteo sa puta na severu Italije, prenose italijanski mediji. Poginuo je vozač češkog autobusa. Autobus je išao kroz dolinu Alta Non, kada je u krivini… »
Vesti dana »
"Nikad nije stajala ispod te nadstrešnice, prokleta sudbina" Suprug poginule Sanje iz Kaća u suzama: Odmah sam znao da sam izgubio moju ljubav i ceo svet
Kurir pre 3 minutajoš 178 povezanih
Inženjer geologije upozoravao na nadstrešnicu: Insistirao sam da se uradi reparacija, niko nije reagovao
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Građani u Novom Sadu odali poštu stradalima, nakon dva sata odblokiran saobraćaj kod Železničke stanice (FOTO)
Danas pre 39 minutajoš 177 povezanih
Veljko Pajović: Moramo da insistiramo na odgovornosti, bojim se da će za nekoliko dana neki novi događaj da zamagli tragediju u Novom Sadu
Nova pre 4 satijoš 96 povezanih
Dan posle tragedije u Novom Sadu: Građani odaju poštu nastradalima, troje povređenih opet operisani
Sputnik pre 39 minutajoš 88 povezanih