Повезане вести

Драма у Паризу: Мушкарац са ножем покушао да се пробије у ајфелову кулу (видео)

Драма у Паризу: Мушкарац са ножем покушао да се пробије у ајфелову кулу (видео)

Блиц 06.08.2017
Један мушкарац покушао је са ножем да се пробије у Ајфелов торањ, али је савладна и ухапшен. #УПДАТЕ Ман аррестед ат тхе Еиффел Товер ин Парис фор брандисхинг а книфе саид хе вантед то килл а солдиер: соурцес… »
Покушао са ножем да уђе у Ајфелов торањ, ухапшен

Покушао са ножем да уђе у Ајфелов торањ, ухапшен

Дневник 06.08.2017
ПАРИЗ: Мушкарац, који је са ножем покушао да уђе у Ајфелов торањ, ухапшен је, саопштила је данас компанија која управља овим торњем. Мушкарац, који је очигледно деловао сам, брзо је савладан и ухапшен и том приликом нико није… »
Мушкарац са ножем покушао да се попне на Ајфелов торањ, нема повређених

Мушкарац са ножем покушао да се попне на Ајфелов торањ, нема повређених

Радио 021 06.08.2017
Мушкарац који је код себе имао нож синоћ је покушао да се на силу попне на Ајфелов торањ, саопштила је компанија задужена за париску туристичку атракцију. Мушкарац, који је очигледно био сам, веома брзо је савладан и ухапшен, а… »
Мушкарац наоружан ножем ухапшен код Ајфеловог торња

Мушкарац наоружан ножем ухапшен код Ајфеловог торња

Нови магазин 06.08.2017
Мушкарац који је код себе имао нож синоћ је покушао да се на силу попне на Ајфелов торањ, саопштила је компанија задужена за париску туристичку атракцију. Мушкарац који је очигледно био сам, веома брзо је савладан и ухапшен, а у… »
Драма у Паризу: Мушкарац са ножем кренуо у Ајфелову кулу, веома брзо ухапшен

Драма у Паризу: Мушкарац са ножем кренуо у Ајфелову кулу, веома брзо ухапшен

Курир 06.08.2017
Један мушкарац наоружан ножем покушао је да се пробије у Ајфелову кулу у Паризу, међутим, убрзо је савладан и ухапшен. У овом инциденту нико није повређен, а полиција је саопштила да је осумњичени деловао сам. Све се догодило… »

Вести дана »