Povezane vesti
Baka otkrila detalje: Anina majka ispričala kako se pevačica ponaša sa ćerkom!
Kurir 07.08.2017
Stefan Đurić Rasta okupio je članove porodice i svoje najbliže prijatelje kako bi proslavio rođenje ćerke Tare, a Anina majka nije krila oduševljenje. Naime, baka Miljana je ponosna i za svoju ćerku i unuku ima samo najlepše reči. "Hvala… »
Rasta proslavio rođenje ćerkice! FOTO
Svet plus 07.08.2017
Stefan Đurić Rasta u krugu prijatelja i porodice, proslavio je rođenje ćerkice Tare u popularnom beogradskom klubu "City Hall". Iako se Ana porodila 3. avgusta i na svet donela zdravu devojčicu, ponosni tata nije imao priliku da rođenje Tare… »
Koleginice slave sa rastom i Anom: Goga Sekulić: Moj sin stiže uskoro, pa će da juri malu Taru!
Blic 06.08.2017
Večeras se održava veliko slavlje povodom rođenja Tare Đurić, naslednice Ane Nikolić i Raste, a na proslavi su se pojavile i njihove kolege. U četvrtak je na svet došla ćerka poznatog muzičkog para, a njihove kolege upriličile su slavlje, koje… »
Pevačicina majka u euforiji zbog unuke otkrila detalje: Evo kako se Ana Nikolić snašla u ulozi mame
Blic 06.08.2017
Večeras se održava slavlje povodom rođenja deteta Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, a pevačicina majka je otkrila kako se njena ćerka snašla sa bebom. Miljana, majka poznate pevačice, koja je u četvrtak na svet donela Taru, nije krila… »
Slavlje u čast rođenja ćerkice: Rasta otkrio šta mu je teško palo nakon Aninog porođaja
Blic 06.08.2017
Večeras se u jednom prestoničkom lokalu održava slavlje povodom rođenja Tare Đurić, a uzbuđeni otac nije krio oduševljenje zbog srećnih vesti. - I dalje sam pod početnom euforijom - otkrio je Stefan Đurić Rasta za "Blic" i dodao: - Video sam… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest u Beogradu, dan posle: Potresna iskustva građana ka kojima je ispaljen zvučni udar, „ćaci“ se povlače iz Pionirskog parka
Nova pre 6 minutajoš 53 povezane

Vasiljević: Veći deo protesta protekao mirno, pripadnici MUP-a nisu upotrebljavali nikakva sredstva prinude
RTS pre 2 satajoš 26 povezanih

Požar u diskoteci u Severnoj Makedoniji, najmanje 59 mrtvih i oko 100 povređenih
Insajder pre 6 minutajoš 197 povezanih

Zna se ko igra najbolji basket - Milivojević doneo zlato Srbiji na Kupu šampiona!
B92 pre 41 minutajoš 22 povezane