Povezane vesti
Tavamba: Osećam da dolazim na nivo o kojem sanjam
Vesti online 07.08.2017
Napadač Partizana Leandre Tavamba, nakon što je golom doneo pobedu u Subotici protiv Spartaka (1:0), poručio je da može da pruža još bolje i efikasnije igre. - Vreme je bilo veoma teško, ali mi smo profesionalci i pripremljeni smo na različite… »
Tavamba: Osećam da mogu više da pružim ove sezone
Večernje novosti 07.08.2017
Teren u Subotici je bio daleko od dobrog, ali sam igrao i na gorim, Partizan je tim koji u svakom kolu igra derbi - kaže Kamerunac. Po veoma toplom vremenu u Subotici fudbaleri Partizana su uspeli da osvoje tri boda. Gol vredan trijumfa protiv Spartaka… »
Tavamba ‘kupuje’ grobare: Kamerunac otkrio šta ga posebno motiviše
Hot sport 07.08.2017
U teškim vremenskim uslovima kada je na snazi bio crveni meteo alarm, crno-beli su ostvarili još jednu pobedu i doneli nova tri boda protiv ekipe Spartak Ždrepčeva krv u 3. kolu SLS. Strelac pobedonosnog gola za Partizan u 30 minutu bio je Leandro… »
Tavamba: Partizan je tim koji u svakom kolu igra derbi, ja mogu još bolje
Sportski žurnal 07.08.2017
U teškim vremenskim uslovima kada je na snazi bio crveni meteo alarm, crno-beli su ostvarili još jednu pobedu i doneli nova tri boda protiv Spartak Ždrepčeve krvi (1:0). Strelac pobedonosnog gola u Subotici za Partizan u 30. minutu bio je Leandro… »
Tavamba: Težak raspored me motiviše
Novi magazin 07.08.2017
Fudbaler Partizana Leandre Tavamba rekao je danas da ga motiviše težak raspored koji je pred crno-belima u narednom periodu i dodao da oseća da može da pruži još bolje partije. Partizan je juče u Subotici pobedio Spartak sa 1:0 u trećem kolu Super… »
Tavamba: Ove sezone mogu više, osećam...
Mondo 07.08.2017
"Tek smo počeli i trudiću se da bude još bolje", kaže Kamerunac posle gola za trijumf Partizana u Subotici. Foto: MN Press Po velikoj vrućini, na "tvrdom" gostovanju Spartaku, fudbaleri Partizana nastavili su niz pobeda. Golom Leandra Tavambe, ekipa… »
Vesti dana »
Veliki protest u Beogradu: Studenti, poljoprivrednici i građani odali poštu nastradalima u Novom Sadu
Glas Amerike pre 1 danjoš 67 povezanih
„Pitanje podrške studentima je pitanje patriotizma“: Zdravstveni radnici sa građanima i poljoprivrednicima u Beogradu i Nišu
Danas pre 5 satijoš 9 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 15 satijoš 2 povezane