Povezane vesti
"Ljudi su bili zapanjeni": Ivan Gavrilović izazvao udes na Slaviji: Žurio sam i nisam prikočio!
Blic 08.08.2017
Ivan Gavrilović se juče na Slaviji svojim automobilom sudario sa taksistom i sve je u trenutku stalo. Poznati denser je za "Blic" priznao da je on kriv. - Bio sam na plivanju i kada sam se vraćao kući, a u jednoj ulici su bili radovi. Bio sam ubeđen da… »
Ivan Gavrilović izazvao udes na Slaviji: Kriv sam, vozio sam 200 na sat!
Kurir 08.08.2017
Denser nije video da je na semaforu bilo zeleno svetlo za vozila u suprotnom pravcu, pa se zaleteo i udario u taksi vozilo Ivan Gavrilović juče je izazvao udes na Slaviji, saznaje Kurir. Denser je svojim kabrioletom „pežo“ udario u taksi vozilo na… »
Dvesta na sat po Slaviji?!
Mondo 08.08.2017
Pevač izazvao saobraćajku! Pevač Ivan Gavrilović doživeo je udes na beogradskom trgu Slavija, pošto se sudario sa taksistom. Domaća štampa prenosi da je Gavrilović izazvao udes, pošto je svojim kabrioletom udario u taksi vozilo na rasksrnicu. "Kurir"… »
Vesti dana »

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 1 satjoš 19 povezanih

Ponovo se zatreslo rusko poluostrvo: Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali pogodio Kamčatku
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih

Ubistvo Čarlija Kirka: Ko je osumnjičeni Tajler Robinson i ko ga je prijavio policiji
BBC News pre 10 minutajoš 10 povezanih

Udovica Čarlija Kirka: „Neću dozvoliti da njegovo nasleđe umre, ljudi koji su ga ubili ne znaju šta su uradili“
Nova pre 20 minutajoš 10 povezanih