Povezane vesti
Obeleženo 25 godina od odbrane Gradiške
Večernje novosti 08.08.2017
U spomen-kompleksu u Bok Jankovcu služen je parastos i položeni su venci povodom 25 godina od odbrane Gradiške i Republike Srpske od agresije hrvatske vojske, kada je život izgubilo 16 srpskih boraca. U spomen-kompleksu u Bok Jankovcu u gradiškoj opštini… »
Obeleženo 25 godina od odbrane Gradiške
RTS 08.08.2017
U spomen-kompleksu u Bok Jankovcu u gradiškoj opštini služen je parastos povodom 25 godina od odbrane Gradiške i Republike Srpske od agresije hrvatske vojske, kada je život izgubilo 16 srpskih boraca. Zamenik načelnika Gradiške Ognjen Žmirić rekao je da… »
Sećanje na stradale: U odbrani Gradiške od hrvatske vojne jedinice “Berbir bojna” 1992. poginulo 16 vojnika
Blic 08.08.2017
U spomen-kompleksu u Bok Jankovcu u gradiškoj opštini danas je služen parastos i položeni venci povodom 25 godina od odbrane Gradiške od agresije hrvatske vojske, kada je život izgubilo 16 srpskih boraca. Zamenik načelnika Gradiške Ognjen Žmirić rekao je… »
Vesti dana »

Nezapamćena intervencija policije u Novom Sadu: suzavac, hapšenja, ulazak u Rektorat
Mašina pre 13 satijoš 20 povezanih

Evrobasket: Bleda Srbija ide kući, Markanen i Finska servirali poraz koji će 'Orlovi' dugo pamtiti
BBC News pre 14 minutajoš 28 povezanih

"Verujte na reč, svašta smo prošli u poslednja 3 dana": Na šta je mislio Aleksa posle šok eliminacije Srbije?
Mondo pre 9 minutajoš 73 povezane

Kordon policije razdvajao vernike i učesnike Parada ponosa kod Vaznesenjske crkve
Telegraf pre 24 minutajoš 32 povezane

"Ovo je tragedija" Đurović potkačio Pešića: Mora da prihvati odgovornost! Znam da me ne voli, ne volim ni ja njega!
Kurir pre 9 minutajoš 136 povezanih