Povezane vesti

Ja šampion, nemoguće!

Ja šampion, nemoguće!

Večernje novosti 10.08.2017
Norvežanin Karsten Varholm sam sebe iznenadio zlatom na 400 prepone, zablistao i mladi Amerikanac Ajzea Jang. KAKO to mislite - ja sam šampion?! To je moglo da se očita sa šokiranog lica mladog Karstena Varholma (21) koji je u sredu uveče pobedio… »
Alison Feliks ostala bez 10. zlata na svetskim prvenstvima

Alison Feliks ostala bez 10. zlata na svetskim prvenstvima

Dnevnik 10.08.2017
Amerikanka Filis Fransis osvojila je zlatnu medalju na 400 metara na Svetskom prvenstvu u Londonu. Ona je sa 49,92 sekundi stigla do prvog zlata u karijeri, iznenadivši favoritkinju Alison Filiks koja je borila za jubilarnu desetu. Legendarna sprinterka… »
Kakav izraz lica: Norvežanin osvojio zlato na 400 metara sa preponama i ostao u čudu /video/

Kakav izraz lica: Norvežanin osvojio zlato na 400 metara sa preponama i ostao u čudu /video/

Sportal blic 10.08.2017
Za jedno od najvećih iznenađenja na atletskom prvenstvu sveta u Londonu pobrinuo se Norvežanin Karsten Vorholm osvajanjem zlata u trci na 400 metara sa preponama. Foto: Tanjug/AP Karsten Varholm u neverici posle trijumfa u finalu Apsolutni favorit bio… »
Norvežaninu Vorholmu zlato na 400 metara s preponama

Norvežaninu Vorholmu zlato na 400 metara s preponama

Politika 10.08.2017
LONDON – Norveški atletičar Karsten Vorholm osvojio je večeras zlatnu medalju u trci na 400 metara s preponama na Svetskom prvenstvu. Vorholm je bio najbrži po kiši i hladnom vremenu u Londonu, a pobedio je vremenom 48,35 sekundi. Srebrnu medalju… »

Vesti dana »