Povezane vesti
Ja šampion, nemoguće!
Večernje novosti 10.08.2017
Norvežanin Karsten Varholm sam sebe iznenadio zlatom na 400 prepone, zablistao i mladi Amerikanac Ajzea Jang. KAKO to mislite - ja sam šampion?! To je moglo da se očita sa šokiranog lica mladog Karstena Varholma (21) koji je u sredu uveče pobedio… »
Alison Feliks ostala bez 10. zlata na svetskim prvenstvima
Dnevnik 10.08.2017
Amerikanka Filis Fransis osvojila je zlatnu medalju na 400 metara na Svetskom prvenstvu u Londonu. Ona je sa 49,92 sekundi stigla do prvog zlata u karijeri, iznenadivši favoritkinju Alison Filiks koja je borila za jubilarnu desetu. Legendarna sprinterka… »
Kakav izraz lica: Norvežanin osvojio zlato na 400 metara sa preponama i ostao u čudu /video/
Sportal blic 10.08.2017
Za jedno od najvećih iznenađenja na atletskom prvenstvu sveta u Londonu pobrinuo se Norvežanin Karsten Vorholm osvajanjem zlata u trci na 400 metara sa preponama. Foto: Tanjug/AP Karsten Varholm u neverici posle trijumfa u finalu Apsolutni favorit bio… »
Norvežaninu Vorholmu zlato na 400 metara s preponama
Politika 10.08.2017
LONDON – Norveški atletičar Karsten Vorholm osvojio je večeras zlatnu medalju u trci na 400 metara s preponama na Svetskom prvenstvu. Vorholm je bio najbrži po kiši i hladnom vremenu u Londonu, a pobedio je vremenom 48,35 sekundi. Srebrnu medalju… »
Vesti dana »

(Uživo) Predsednik Srbije Vučić na obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresiji
IndeksOnline pre 1 satjoš 44 povezane

Pavićević: "Verujem u Obravodića, Partizanu želim Fajnal-for Evrolige!"
Sportske.net pre 1 satjoš 40 povezanih