Povezane vesti

Tema je savez, ne DS

Tema je savez, ne DS

Večernje novosti 11.08.2017
Tadić, za "Novosti", o povratku u staru stranku. PREGOVORI o zajedničkom nastupu dela opozicije na beogradskim izborima otvorila je pitanje mogućnosti povratka nekadašnjeg lidera DS Borisa Tadića u ovu stranku. Iako ova tema nije načeta u… »
Odbio poziv Šutanovca Tadić: Neću da se vraćam u DS

Odbio poziv Šutanovca Tadić: Neću da se vraćam u DS

Pravda 11.08.2017
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je da je spreman za saradnju sa Demokratskom strankom, ali ne i za povratak u stranku čiji je nekada bio lider. "Uopšte nije tema moj povratak u Demokratsku stranku, to nije moja namera… »
Tadić: Neću da se vraćam u DS

Tadić: Neću da se vraćam u DS

Alo 11.08.2017
Boris Tadić poručio da je spreman za saradnju, ali ne i na povratak u Demokratsku stranku. Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je da je spreman za saradnju sa Demokratskom strankom, ali ne i za povratak u stranku čiji je… »
Tadić: Povratak u DS nije tema

Tadić: Povratak u DS nije tema

Danas 10.08.2017
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je za N1 da njegov povratak u Demokratsku stranku (DS) uopšte nije tema, niti njegova namera. Povodom izjave predsednika DS Dragana Šutanovca da je "DS Borisova kuća" i da je spreman da… »
Tadić: Nije mi namera da se vratim u DS

Tadić: Nije mi namera da se vratim u DS

Blic 10.08.2017
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da jeste za saradnju sa Demokratskom strankom (DS) na čijem je čelu nekada bio, ali da nema nameru da se u tu stranku vraća. - Uopšte nije tema moj povratak u Demokratsku… »

Vesti dana »