Najveći ruski vulkan izbacio veliki oblak dima na Kamčatki

Najveći ruski vulkan izbacio veliki oblak dima na Kamčatki

B92 petak, 11. avgust 2017.
B92: Najveći ruski vulkan izbacio veliki oblak dima na Kamčatki
Vulkan na istoku Kamčatke, Ključevskaja Sopka, izbacio je ogroman oblak dima i prašine u visini od osam kilometara, saopštilo je odeljenje za geofizičke oblasti Kamčatke Ruske akademijie nauka, prenosi TAS.
Najaktivniji evroazijski vulkan izbacio je pepeo osam kilometara iznad nivoa mora, rekao je portparol tog odeljenja. Prema informacijama Ruskog ministarstva za hitne slučajeve, vetar je odneo oblake dima do naselja u bilizini.... »

Probudio se džin na kamčatki: Proradio najveći ruski vulkan!

Kurir petak, 11. avgust 2017.
Vulkan na istoku Kamčatke, Ključevskaja Sopka, izbacio je danas ogroman oblak dima i prašine u visini od osam kilometara, saopštilo je odeljenje za geofizičke oblasti Kamčatke Ruske Akademijie nauka. Najaktivniji evroazijski vulkan izbacio je pepeo osam kilometara iznad nivoa mora, rekao je... »

Probudio se najveći vulkan u Rusiji (video)

Mondo petak, 11. avgust 2017.
Vulkan na istoku Kamčatke - Ključevskaja Sopka, izbacio je ogroman oblak dima i prašine nekoliko kilometara u visinu, saopštilo je Odeljenje za geofizičke oblasti Kamčatke Ruske Akademije nauka.
Foto: Printscreen/YouTube rusija Najaktivniji evroazijski vulkan izbacio je pepeo osam kilometara iznad nivoa mora, rekao je potparol tog odeljenja. Drama na Javi: Erupcija vulkana, pali spasioci Prema informacijama Ministarstva... »

Najveći ruski vulkan izbacio veliki oblak dima na Kamčatki (video)

Večernje novosti petak, 11. avgust 2017.
Vulkan na istoku Kamčatke, Ključevskaja Sopka, izbacio je danas ogroman oblak dima i prašine u visini od osam kilometara
Vulkan na istoku Kamčatke, Ključevskaja Sopka, izbacio je danas ogroman oblak dima i prašine u visini od osam kilometara, saopštilo je odeljenje za geofizičke oblasti Kamčatke Ruske Akademije nauka, prenosi TAS. Najaktivniji... »

Najveći ruski vulkan: izbacio veliki oblak dima

Blic petak, 11. avgust 2017.
Vulkan na istoku Kamčatke, Ključevskaja Sopka, izbacio je danas ogroman oblak dima i prašine u visini od osam kilometara, saopštilo je odeljenje za geofizičke oblasti Kamčatke Ruske Akademijie nauka.
Najaktivniji evroazijski vulkan izbacio je pepeo osam kilometara iznad nivoa mora, rekao je potparol tog odeljenja. Prema informacijama Ruskog ministarstva za hitne slučajeve, vetar je odneo oblake dima do naselja u bilizini.... »

Najveći ruski vulkan izbacio veliki oblak dima na Kamčatki

RTS petak, 11. avgust 2017.
RTS: Najveći ruski vulkan izbacio veliki oblak dima na Kamčatki
Vulkan na istoku Kamčatke, Ključevskaja Sopka, izbacio je ogroman oblak dima i prašine u visini od osam kilometara, saopštilo je odeljenje za geofizičke oblasti Kamčatke Ruske Akademije nauka, prenosi "Tas".
Najaktivniji evroazijski vulkan izbacio je pepeo osam kilometara iznad nivoa mora, rekao je potparol tog odeljenja. Prema informacijama Ruskog ministarstva za hitne slučajeve, vetar je odneo oblake dima do naselja u bilizini.... »

Vulkan na Kamčatki izbacio veliki oblak dima

RTV petak, 11. avgust 2017.
RTV: Vulkan na Kamčatki izbacio veliki oblak dima
PETROPAVLOVSK KAMČATSKI - Vulkan na istoku Kamčatke, Ključevskaja Sopka, izbacio je danas ogroman oblak dima i prašine u visini od osam kilometara, saopštilo je odeljenje za geofizičke oblasti Kamčatke Ruske Akademijie nauka, prenosi TAS.
Najaktivniji evroazijski vulkan izbacio je pepeo osam kilometara iznad nivoa mora, rekao je potparol tog odeljenja. Prema informacijama Ruskog ministarstva za hitne slucajeve, vetar je odneo oblake dima do naselja u bilizini.... »
©2018 Netmark d.o.o.