Delavi: Dijalog u zastoju, obe strane da nastave proces

Delavi:Dijalog u zastoju, obe strane da nastave proces

Večernje novosti subota, 12. avgust 2017.
Američki ambasador u Prištini Greg Delavi je rekao da je trenutno došlo do zastoja dijaloga Beograda i Prištine i ohrabrio obe strane da nastave sa ovim procesom
Američki ambasador u Prištini Greg Delavi je rekao da je trenutno došlo do zastoja dijaloga Beograda i Prištine i ohrabrio obe strane da nastave sa ovim procesom. "Ne znam šta tačno predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima u vidu,... »

Delavi: Dijalog u zastoju, obe strane da nastave proces

RTV subota, 12. avgust 2017.
RTV: Delavi: Dijalog u zastoju, obe strane da nastave proces
PRIŠTINA - Američki ambasador u Prištini Greg Delavi je rekao da je trenutno došlo do zastoja dijaloga Beograda i Prištine i ohrabrio obe strane da nastave sa ovim procesom.
"Ne znam šta tačno predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima u vidu, ali mi je svakako drago da čujem kada govori o kompromisu i prihvatanju realnosti", rekao je Delavi za KTV. "Naravno, da je za Kosovo i Srbiju, normalizacija... »

"Kosovo da nađe rešenje, ne čekati strance"

Vesti online subota, 12. avgust 2017.
Američki ambasador na Kosovu Greg Delavi, gostujući na prištinskoj televiziji KTV, izavio je da je vreme da građani Kosova pronađu rešenje, a ne da čekaju da to za njih urade stranci.
Delavi je, takođe naglasio da je dijalog Kosova i Srbije doneo pozitivne pomake za Kosovo. Delavi je istakao da je trenutno došlo do zastoja dijaloga između dve zemlje i ohrabrio obe strane da nastave sa tim procesom. - Ne znam... »

Delavi: Dijalog je u zastoju, obe strane da nastave proces

Blic subota, 12. avgust 2017.
Američki ambasador u Prištini Greg Delavi je rekao da je trenutno došlo do zastoja dijaloga Beograda i Prištine i ohrabrio obe strane da nastave sa ovim procesom.
- Ne znam šta tačno predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima u vidu, ali mi je svakako drago da čujem kada govori o kompromisu i prihvatanju realnosti - rekao je Delavi za KTV. - Naravno, da je za Kosovo i Srbiju, normalizacija... »
©2017 Netmark d.o.o.