MUP odbacio tvrdnje o masovnom prisustvu policije u Guči

MUP odbacio tvrdnje o masovnom prisustvu policije u Guči

Beta subota, 12. avgust 2017.
Ministarstvo unutrašnjih poslova odbacilo je danas kao "tendenciozne i zlonamerne" tvrdnje predsednika Nove Srbije Velimira Ilića da je, zbog najavljene posete Saboru trubača u Guči predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, povećan broj policajaca na toj manifestaciji. "Reč je o potpunim... »

Guča bez jačeg prisustva policije, zlonamerne tvrdnje Ilića

Dnevnik subota, 12. avgust 2017.
BEOGRAD: Ministarstvo unutrašnjih poslova odbacilo je danas kao tendenciozne i zlonamerne tvrdnje predsednika Nove Srbije Velimira Ilića da je, zbog najavljene posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Saboru trubača u Guči, povećan broj policajaca na toj manifestaciji.
"Reč je o potpunim neistinama, jer je ove godine tokom Sabora trubača u Guči angažovano čak 272 policijska službenika manje nego 2016. godine. Kao i ranijih godina zbog velikog broja posetilaca koji dolaze na Dragačevski sabor... »

MUP demantuje Velimira Ilića

RTS subota, 12. avgust 2017.
RTS: MUP demantuje Velimira Ilića
Ministarstvo unutrašnjih poslova odbacilo je kao tendenciozne i zlonamerne tvrdnje predsednika Nove Srbije Velimira Ilića da je, zbog najavljene posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Saboru trubača u Guči, povećan broj policajaca na toj manifestaciji.
Velimir Ilić je, u izjavi objavljenoj na sajtu Nove Srbije, naveo da, "po prvi put od kada postoji Sabor trubača, u Guči ima više policije nego naroda", jer je najavljena poseta predsednika Vučića. Takođe, tvrdi da se "sve što... »

Ilić: U Guči više policije nego posetilaca zbog Vučića

B92 subota, 12. avgust 2017.
B92: Ilić: U Guči više policije nego posetilaca zbog Vučića
Lider NS Velimir Ilić kaže da u Guči ima više policije nego posetilaca Sabora trubača jer je najavljeno da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiti Sabor.
"Bio sam danas u Guči i ne mogu čudom da se načudim. Po prvi put, od kada postoji Sabor turubača u Guči, ima više policije nego naroda, jer je za danas najavljena poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove svite. Sve... »

MUP: Zlonamerne tvrdnje Ilića, manje policije nego 2016.

B92 subota, 12. avgust 2017.
B92: MUP: Zlonamerne tvrdnje Ilića, manje policije nego 2016.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije odbacuje tendenciozne i zlonamerne tvrdnje predsednika Nove Srbije Velimira Ilića.
Ilić je ranije naveo da je, zbog najavljene posete Saboru trubača u Guči predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, povećan broj policajaca na ovoj manifestaciji. „Reč je o potpunim neistinama, jer je ove godine tokom... »

Velimir Ilić: U Guči ima više policije nego posetilaca zbog najave da dolazi Vučić

Beta subota, 12. avgust 2017.
Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić saopštio je danas da u Guči ima više policije nego posetilaca Sabora trubača jer je najavljeno da će predsednik Srbije Aleksandr Vučič možda posetiti Sabor. "Bio sam danas u Guči i ne mogu čudom da se načudim. Po prvi put, od kada postoji Sabor turubača u... »

Ilić: U Guči ima više policije nego posetilaca zbog najave da dolazi Vučić

Novi magazin subota, 12. avgust 2017.
Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić saopštio je danas da u Guči ima više policije nego posetilaca Sabora trubača jer je najavljeno da će predsednik Srbije Aleksandr Vučič možda posetiti Sabor.
"Bio sam danas u Guči i ne mogu čudom da se načudim. Po prvi put, od kada postoji Sabor turubača u Guči, ima više policije nego naroda, jer je za danas najavljena poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove svite. Sve... »
©2017 Netmark d.o.o.