Uhapšen piroman koji je juče podmetao požare u Novom Sadu

Uhapšen piroman koji je juče podmetao požare u Novom Sadu

Radio 021 subota, 12. avgust 2017.
Z. T. iz Žablja uhapšen je zbog sumnje da je juče u hodniku zgrade u Fruškogorskoj ulici na Limanu zapalio krevet koji je potom zahvatio dva stana prilikom čega je lakše povređeno dvoje dece, dok je jedna žena teško povređena.
Policija ga tereti za krivično delo izazivanja opšte opasnosti. Između ostalog, on je osumnjičen i da je juče na Bulevaru oslobođenja u otključan stan ubacio zapaljenu krpu, zbog čega je došlo do manjeg požara. Određeno mu je... »

Uhapšen piroman zbog podmetanja požara u Novom Sadu

Dnevnik subota, 12. avgust 2017.
NOVI SAD: „Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhpsili su Zorana T. (35) iz Čuruga, zbog osnovane sumnje da je učinio tri krivična dela izazivanje opšte opasnosti“, saopštila je PU Novi Sad.
Sumnja se da je Zoran T. juče na Bulevaru oslobođenja ubacio u otključan stan zapaljenu krpu i izazvao manji požar. On se takođe tereti i da je sat vremena kasnije u Fruškogorskoj ulici zapalio krevet ostavljen u hodniku zgrade,... »

Piromanija: U Novom Sadu uhapšen Žabljanin

Mondo subota, 12. avgust 2017.
Policija je u Novom Sadu uhapsila Z. T. (35) iz Opštine Žabalj, zbog osnovane sumnje da je učinio tri krivična dela izazivanje opšte opasnosti.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Sumnja se da je Z.T u petak, u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, ubacio u otključan stan zapaljenu krpu i izazvao manji požar. Kumanovo: Piroman zapalio 11 automobila! Njemu se na teret,... »

U otključan stan ubacio zapaljenu krpu i izavao požar u novom sadu: Uhapšen piroman iz Žablja zbog podmetanja požara

Kurir subota, 12. avgust 2017.
BEOGRAD - Pripadnici novosadske policije uhapsili su Z. T. (35) iz Opštine Žabalj, zbog osnovane sumnje da je učinio tri krivična dela izazivanje opšte opasnosti, saopštio je danas MUP Novi SAD. Sumnja se da je Z.T u petak, u Bulevaru oslobođenja, ubacio u otključan stan zapaljenu krpu i izazvao... »

Uhapšen novosadski piroman: Zapalio dva stana, u požarima povređeno troje

Blic subota, 12. avgust 2017.
Novosadska policija uhapsila je Zorana T. (35) iz opštine Žabalj koji se sumnjiči da je juče podmetnuo dva požara u stambenim zgradama u Novom Sadu.
Policija sumnja da je Zoran u otključan stan na Bulevaru oslobođenja ubacio zapaljenu krpu i izazvao manji požar. Takođe se sumnja da je samo sat vremena kasnije u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu zapalio krevet koji se nalazio u... »

Komentari na drugim sajtovima

©2017 Netmark d.o.o.