Oružani napad u Malmeu, troje povređeno

Oružani napad u Malmeu, troje povređeno

RTS nedelja, 13. avgust 2017.
RTS: Oružani napad u Malmeu, troje povređeno
Najmanje tri osobe su povređene, od kojih dve teže, u pucnjavi koja se dogodila u zgradi za organizaciju proslava u ulici Istadvahen u Malmeu, na jugu Švedske.
Do pucnjave je došlo sinoć kada se u zgradi nalazilo između 70 i 100 ljudi, izveštavaju lokalni mediji. Prema tim navodima, muškarac je ušao u zgradu i uzviknuo: "Ko je udario mog brata?". Policija razgovara sa svedocima i... »

Oružani napad u Malmeu: U pucnjavi troje ranjeno

Večernje novosti nedelja, 13. avgust 2017.
Najmanje tri osobe su povređene, od kojih dve teže, u pucnjavi koja se dogodila u zgradi koja se izdaje za organizaciju proslava u ulici Istadvahen u Malmeu
Najmanje tri osobe su povređene, od kojih dve teže, u pucnjavi koja se dogodila u zgradi koja se izdaje za organizaciju proslava u ulici Istadvahen u Malmeu, na jugu Švedske. Do pucnjave je došlo sinoć kada se u zgradi nalazilo... »

Oružani napad u Malmeu, tri osobe povređene

RTV nedelja, 13. avgust 2017.
RTV: Oružani napad u Malmeu, tri osobe povređene
MALME - Najmanje tri osobe su povređene, od kojih dve teže, u pucnjavi koja se dogodila u zgradi koja se izdaje za organizaciju proslava u ulici Istadvahen u Malmeu, na jugu Švedske.
Do pucnjave je došlo sinoć kada se u zgradi nalazilo između 70 i 100 ljudi, izveštavaju lokalni mediji. Prema navodima medija, muškarac je ušao u zgradu i uzviknuo: "Ko je udario mog brata?". Policija razgovara sa svedocima i... »

Malme: Oružni napad, četiri osobe povređene

Dnevnik nedelja, 13. avgust 2017.
MALME: Najmanje četiri osobe su povređene u oružanom napadu grupe maskiranih muškaraca na mopedima na automobil, za kojim su jurili ulicama švedskog grada Malmea.
Napadači pobegli sa lica mesta, a policija je u međuvremenu saopštila da istražuje incident kao pokušaj ubistva.Prema navodima očevidaca, čulo je dvadesetak pucnjeva. Nekoliko sati nakon napada, koji se dogodio tokom noći, čula... »

Novi oružani napad u malmeu: Maskirani napadači ispalili rafal sa motora, četiri osobe povređene!

Kurir nedelja, 13. avgust 2017.
Najmanje četiri osobe su povređene u oružanom napadu grupe maskiranih muškaraca na mopedima na automobil, za kojim su jurili ulicama švedskog grada Malmea. Napadači pobegli sa lica mesta, a policija je u međuvremenu saopštila da istražuje incident kao pokušaj ubistva. Prema navodima očevidaca, čulo... »

Jurnjava po Malmeu motorima, pa pucnjava - ima ranjenih

B92 nedelja, 13. avgust 2017.
B92: Jurnjava po Malmeu motorima, pa pucnjava - ima ranjenih
Malme -- Najmanje četiri osobe su povređene u oružanom napadu grupe maskiranih muškaraca na mopedima na automobil, za kojim su jurili ulicama švedskog grada Malmea.
Napadači pobegli sa lica mesta, a policija je u međuvremenu saopštila da istražuje incident kao pokušaj ubistva. Prema navodima očevidaca, čulo je dvadesetak pucnjeva. Nekoliko sati nakon napada, koji se dogodio tokom noći, čula... »
©2017 Netmark d.o.o.