Iran: Dodatna sredstva za raketni program

Iran: Dodatna sredstva za raketni program

Slobodna Evropa nedelja, 13. avgust 2017.
Iranski parlament izglasao je izdvajanje dodatnih 520 miliona dolara za razvoj raketnog programa i jačanje regionalnih aktivnosti elitne Revolucionarne garde. Predsednik parlamenta odluku je označio kao odgovor na "avanturizam" SAD. "Amerikanci moraju znati da je ovo samo prva od naših akcija",... »

Zaista nećete verovati koliko će Iran potrošiti na nove rakete!

Pravda nedelja, 13. avgust 2017.
„Amerikanci treba da znaju da je ovo bio naš prvi potez“, rekao je predsednik parlamenta Ali Laridžani, pošto je objavio da je paket, čiji je cilj „suočavanje sa terorističkim i avanturističkim potezima SAD u regionu“, usvojen velikom većinom glasova.
Parlament Irana je usvojio zakon o izdvajanju 529 miliona dolara za izradu sopstvenog raketnog programa kao odgovor na američke sankcije, javlja AFP. Ranije su SAD uvele sankcije za 18 organizacija i fizičkih lica uključenih u... »

Iran, parlament izglasao dodatna sredstva za raketni program

RTS nedelja, 13. avgust 2017.
RTS: Iran, parlament izglasao dodatna sredstva za raketni program
Iranski parlament izglasao je izdvajanje dodatnih 520 miliona dolara za razvoj raketnog programa i jačanje regionalnih aktivnosti elitne Revolucionarne garde kao odgovor na "avanturizam" SAD.
Predsednik parlamenta Ali Laridžani je, nakon što je objavio rezultat glasanja, rekao da "Amerikanci moraju znati da je ovo samo prva od naših akcija". Dodao je da su poslanici glasali za mere koje treba da se "suprotstave... »
©2017 Netmark d.o.o.