Povezane vesti
Milojević svestan značaja sledeće utakmice: Idemo u Krasnodar da damo sve od sebe!
Mozzart sport 13.08.2017
„Ne treba naglašavati i stvarati dodatni pritisak najavom tih susreta. Svesni smo šta taj dvomeč može da nam donese”, poručuje strateg crveno-belih. Crvena zvezda je rutinski stigla do pete pobede u Superligi i u dobrom raspoloženju odlazi put… »
Milojević: Nastavljamo sa rotacijom, kod mene su svi igrači standardni
Večernje novosti 13.08.2017
Zadovoljan sam pobedom. Momci su ispoštovali sve što smo se dogovorili, postigli tri gola po danas teškom terenu na našem stadionu, kaže Vladan Milojević. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević sigurno je zadovoljan novom, petom pobedom svog tima… »
Milojević objasnio ko je standardan u njegovom timu
Vesti online 13.08.2017
Crvena zvezda je nastavila niz pobeda, ali nije uspela da sačuva svoju mrežu protiv Bačke (3:1). Uprkos tome trener Milojević je imao razloga za zadovoljstvo. - Zadovoljan sam pobedom. Momci su ispoštovali sve što smo se dogovorili, postigli tri… »
Vesti dana »
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 4 satijoš 1 povezana