Povezane vesti
Uspešno poletanje: "Orlovi" oduševljeni: Igrali smo kao što selektor kaže, na pobedu - uvek
Sportal blic 14.08.2017
Naši košarkaški reprezentativci izuzetno su zadovoljni igrama na turniru "Trofej Beograda", koji su osvojili pobedama nad Grčkom (93:61) i Crnom Gorom (82:71). Foto: A. Dimitrijević / Promo Vasilije Micić je istakao da je ovo bio veoma dobar… »
Jović: Zdrav sam i prav
Vesti online 14.08.2017
Srpski košarkaš Stefan Jović je poručio da je zadovoljan nastupom i pobedama nad Grčkom i Crnom Gorom na "Trofeju Beograda". Reprezentacija Srbije je osvojila turnir u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa dva ubedljiva trijumfa, prvo nad Grčkom (93:61)… »
Jović: Zdrav sam i prav; Milosavljević: Igramo sve bolje
Večernje novosti 14.08.2017
Hvala selektoru i ljudima u Nemačkoj koji su mi omogućili lečenje tamo, nemam nikakvih problema - poručio je sjajni plejmejker. Srpski košarkaši Stefan Jović i Dragan Milosavljević poručili su da su zadovoljni nastupom i pobedama nad Grčkom i… »
Micić: Drago mi je što sam ponovo ovde, za dres reprezentacije dajem maksimum
Hot sport 14.08.2017
Košarkaš reprezentacije Srbije Vasilije Micić rekao je da je osvajanje turnira „Trofej Beograda“ veoma dobar pokazatelj trenutne forme ekipe, kao i da svaka pobeda doprinosi podizanju samopouzdanja. – Drago mi je što je osvojen turnir. Ovo je… »
"Orlovi": Važan trofej, neka forma raste
Mondo 14.08.2017
Srpski reprezentativci veruju da će im pobede nad Grčkom i Crnom Gorom dati stimulans za nastavak priprema za Eurobasket. Plejmejker Vasilije Micić rekao je da je osvajanje turnira "Trofej Beograda" dobar pokazatelj trenutne forme nacionalnog tima, kao… »
Vesti dana »
Drugi dan žalosti u Crnoj Gori - jedan ranjeni i dalje kritično, danas zaseda Veće za nacionalnu bezbednost
RTV pre 37 minutajoš 40 povezanih
Prizor koji kida dušu: U dvorištu dečaka ubijenih na Cetinju ostala samo uspomena na njihovo detinjstvo
Telegraf pre 30 minutajoš 16 povezanih
Spremite se jer danas stiže sneg do 15 cm: Temperatura za vikend pada -8, a evo kako će biti vreme za Božić
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih
Brizbejn - Mpetši Perikar odservirao do Đokovića, čeka se Novak!
Sportske.net pre 54 minutajoš 15 povezanih