Povezane vesti
N. Sad: Autobusi kasne zbog raskopanih ulica
RTV 22.08.2017
NOVI SAD - Prethodnih dana i nedelja, redakciji Radio televizije Vojvodine žalili su se brojni Novosađani koji tvrde da gradski autobusi ne stižu prema planiranom redu vožnje zbog brojnih raskopanih ulica u gradu. Član Gradskog veća za komunalne… »
Iz GSP-a apeluju na strpljenje građana i da se na odredište "krene na vreme"
Moj Novi Sad 22.08.2017
Prethodnih dana i nedelja, redakciji Radio televizije Vojvodine žalili su se brojni Novosađani koji tvrde da gradski autobusi ne stižu prema planiranom redu vožnje. Kako kažu, pojedine linije redovno kasne, a nekada se dešava, da autobusi ne stižu… »
Ulice raskopane, saobraćaj usporen (Foto)
Dnevnik 22.08.2017
U jeku građevinske sezone, Novi Sad je postao jedno veliko gradilište. Zbog različitih vrsta radova raskopano je pola grada, a sve to utiče na svakodnevne aktivnosti Novosađana, kao i na funkcionisanje samog grada. Mnoge ulice su delimično ili… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane

Studenti i prosvetni radnici zajedno protestovali, zvaničnici i dalje o zvučnom topu
Bloomberg Adria pre 22 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 28 minutajoš 42 povezane