Povezane vesti
(Video) Otac izujedane bebe priznao: Ovo nije prvi put da se to dogodilo, ona u ovaj vrtić više neće ići
Kurir 25.08.2017
"Beba je sada bolje, biće još jedan dan u bolnici. Problem je što ovo nije prvi put da me je u vrtiću dočekala izujedana", kaže otac jednogodišnje devojčice koja je juče završila u bolnici zbog mnogobrojnih ujeda. Za sada se istraga sprovodi, više lica… »
Nije prvi put da me je ćerka u vrtiću dočekala izujedana!
Alo 25.08.2017
Beba je sada bolje, i biće još dan u bolnici. Otac bebe (1) koja je završila u bolnici zbog mnogobrojnih kaže da je problem "što ovo nije prvi put da me je u vrtiću dočekala izujedana". Istraga se sprovodi, a više osoba je već ispitano. Među njima je i… »
Porodica izujedane bebe u šoku: Dete je već dolazilo iz vrtića izgriženo!
BK TV 25.08.2017
Istraga će utvrditi šta se dogodilo. Otac jednogodišnje bebe koja je završila u bolnici zbog mnogobrojnih ujeda koje je zadobila u vrtiću u Banjaluci, kaže da je problem "što ovo nije prvi put da me je u vrtiću dočekala izujedana". Istraga se sprovodi, a… »
Vesti dana »
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Ovo je najgora poseta na meču Partizana od povratka u EL, evo koliko ljudi je gledalo bruku protiv Makabija
Telegraf pre 2 minutajoš 6 povezanih
Presedan u Skupštini Leskovca: Novinar izvređan, sniman privatnim telefonom, pa umalo izbačen iz sale – VIDEO
Rešetka pre 1 satjoš 2 povezane
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Rusi modernizuju nuklearnu trijadu! Ovo je plan naoružanja za narednu deceniju, jedna stavka je posebno zanimljiva
Kurir pre 37 minutajoš 1 povezana