Povezane vesti
(Video) Otac izujedane bebe priznao: Ovo nije prvi put da se to dogodilo, ona u ovaj vrtić više neće ići
Kurir 25.08.2017
"Beba je sada bolje, biće još jedan dan u bolnici. Problem je što ovo nije prvi put da me je u vrtiću dočekala izujedana", kaže otac jednogodišnje devojčice koja je juče završila u bolnici zbog mnogobrojnih ujeda. Za sada se istraga sprovodi… »
Nije prvi put da me je ćerka u vrtiću dočekala izujedana!
Alo 25.08.2017
Beba je sada bolje, i biće još dan u bolnici. Otac bebe (1) koja je završila u bolnici zbog mnogobrojnih kaže da je problem "što ovo nije prvi put da me je u vrtiću dočekala izujedana". Istraga se sprovodi, a više osoba je već ispitano. Među… »
Porodica izujedane bebe u šoku: Dete je već dolazilo iz vrtića izgriženo!
BK TV 25.08.2017
Istraga će utvrditi šta se dogodilo. Otac jednogodišnje bebe koja je završila u bolnici zbog mnogobrojnih ujeda koje je zadobila u vrtiću u Banjaluci, kaže da je problem "što ovo nije prvi put da me je u vrtiću dočekala izujedana". Istraga se… »
Vesti dana »
Vođa "Zabranjenih" uhapšen zbog ubistva u Inđiji: Sa trojicom muškarca ubio Zorana ispred kuće, ranio i mladiće
Mondo pre 47 minutajoš 22 povezane
Tzv. kosovska policija zatvorila prostorije Poreske uprave i "Dunav osiguranja" u severnom delu Kosovske Mitrovice
RTV pre 53 minutajoš 20 povezanih
Jekić: Ana Brnabić, ako je moguće unormalite se jer obavljate ozbiljnu funkciju
Serbian News Media pre 2 satajoš 16 povezanih