Povezane vesti
(Video) Otac izujedane bebe priznao: Ovo nije prvi put da se to dogodilo, ona u ovaj vrtić više neće ići
Kurir 25.08.2017
"Beba je sada bolje, biće još jedan dan u bolnici. Problem je što ovo nije prvi put da me je u vrtiću dočekala izujedana", kaže otac jednogodišnje devojčice koja je juče završila u bolnici zbog mnogobrojnih ujeda. Za sada se istraga sprovodi… »
Nije prvi put da me je ćerka u vrtiću dočekala izujedana!
Alo 25.08.2017
Beba je sada bolje, i biće još dan u bolnici. Otac bebe (1) koja je završila u bolnici zbog mnogobrojnih kaže da je problem "što ovo nije prvi put da me je u vrtiću dočekala izujedana". Istraga se sprovodi, a više osoba je već ispitano. Među… »
Porodica izujedane bebe u šoku: Dete je već dolazilo iz vrtića izgriženo!
BK TV 25.08.2017
Istraga će utvrditi šta se dogodilo. Otac jednogodišnje bebe koja je završila u bolnici zbog mnogobrojnih ujeda koje je zadobila u vrtiću u Banjaluci, kaže da je problem "što ovo nije prvi put da me je u vrtiću dočekala izujedana". Istraga se… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Veliki broj radnika GSP-a i studenata protestuje na raskrsnici kod Londona, u toku jednočasovna blokada: Imaju 4 zahteva
Nova pre 1 minutjoš 33 povezane

Igor Božić za „Vreme“: Nije prijatno kad ne znate ko vam je ispred kapije
Vreme pre 31 minutajoš 46 povezanih

Zelenski: SAD da primoraju Rusiju da okonča rat; Ušakov: Ništa ne dobijamo privremenim prekidom vatre
RTS pre 1 minutjoš 42 povezane