Povezane vesti

Drama u Banjaluci! Muškarac preti da će se baciti sa balkona!

Drama u Banjaluci! Muškarac preti da će se baciti sa balkona!

BK TV 25.08.2017
Niko ne zna zašto planira ovo da uradi! U ulici Cara Lazara u banjalučkom naselju Obilićevo u toku je prava drama. Muškarac preti da će se baciti sa balkona zgrade. Porodica izujedane bebe u šoku: Dete je već dolazilo iz vrtića izgriženo! Na licu mesta… »
Drama u Banjaluci: Muškarac pretio da će da se baci sa balkona

Drama u Banjaluci: Muškarac pretio da će da se baci sa balkona

Kurir 25.08.2017
U ulici Cara Lazara u banjalučkom naselju Obilićevo muškarac preti da će se baciti sa balkona zgrade. Kako javljaju lokalni mediji, muškarac se zaključao u stan u koji ne želi da pusti ni policiju, ali ni suprugu. Na lice mesta su stigli policija, hitna… »
Višestatna drama: Banjalučanin s balkona poručio: "Ovo je moj stan! Niko me neće isterati!"

Višestatna drama: Banjalučanin s balkona poručio: "Ovo je moj stan! Niko me neće isterati!"

Blic 25.08.2017
U ulici Cara Lazara u banjalučkom naselju Obilićevo u toku je prava drama. Muškarac preti da će se baciti sa balkona zgrade. Na licu mesta su policija,vatrogasci i hitna pomoć. Prema nezvaničnim informacijama reč je o Grujici Šapiću, potpukovniku u… »
Drama u Banjaluci koja traje tri sata: Muškarac preti da će skočiti sa zgrade

Drama u Banjaluci koja traje tri sata: Muškarac preti da će skočiti sa zgrade

Telegraf 25.08.2017
Policija je okružila zgradu sa svih strana. Banjalučka policiji je prijavljeno da muškarac namerava da skoči sa zgrade u naselju Obilićevo, saznaju "Nezavisne". Devojka iskočila iz automobila u pokretu na mostu u Banjaluci! Njen momak je vozio, kažu da… »

Vesti dana »