Povezane vesti
Konačno! Policija na tragu ubici Jelene Marjanović: Njen suprug otkrio kada će biti uhapšen
Press 30.08.2017
Preko 400 ljudi je prošlo kroz policiju, a čak 100 njih je bilo na poligrafu, siguran sam da će njen slučaj uskoro biti rešen. Foto: Facebook, Telegraf Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice Jelena Marjanović, veruje da će njen ubica… »
Šokantna ispovest Zorana Marjanovića: Ubici Jelena nije bila prva žrtva!
Press 30.08.2017
Suprug ubijene zvezde „Granda“ posetio njen grob na dan kada bi napunila 34 godine. Ne gubim nadu da će monstrum biti uhapšen, kaže za Kurir Zoran Marjanović. Foto: Facebook Porodica pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koja je ubijena na… »
Tu su bili noćima, mislio sam da snimaju kuću ali su zveri planirale nešto mnogo gore: Na Jecin rođendan svekar otkrio…
Pravda 30.08.2017
Od aprila prošle godine dom Marjanovića je ispunjen tugom, a jučerašnji dan je bio poseban za ovu porodicu – juče bi Jelena napunila 34 godine. Umesto proslave, rođendanske torte, smeha i radosti, familija je posetila njen grob, zapalila sveće i… »
Tu su bili noćima, mislio sam da snimaju kuću ali su zveri planirale nešto mnogo gore: Na Jecin rođendan svekar otkrio…
Pravda 30.08.2017
Od aprila prošle godine dom Marjanovića je ispunjen tugom, a jučerašnji dan je bio poseban za ovu porodicu – juče bi Jelena napunila 34 godine. Umesto proslave, rođendanske torte, smeha i radosti, familija je posetila njen grob, zapalila sveće i… »
Vesti dana »
![uživo RAT U UKRAJINI Rusija oborila 35 ukrajinskih dronova tokom noći, na meti bila i Lenjingradska oblast](https://nstatic.net/598/38942598fjalnu.jpg)
uživo RAT U UKRAJINI Rusija oborila 35 ukrajinskih dronova tokom noći, na meti bila i Lenjingradska oblast
Euronews pre 28 minutajoš 7 povezanih
![Muškarac (40) pronađen mrtav na šinama u blizini Novog groblja](https://nstatic.net/572/38942572nzsbys.jpg)
Muškarac (40) pronađen mrtav na šinama u blizini Novog groblja
Euronews pre 34 minutajoš 5 povezanih