Povezane vesti
Mrkonjić: Slab sam na žene, ali Zorana je profesionalna neznalica i politički diletant
Pravda 31.08.2017
Milutin Mrkonjić, počani predsednik SPS-a, uzvratio je na napade ministarke građevine Zorane Mihajlović poručivši joj da je profesionalni dilentant i politička neznalica koja je opijena svojim ambicijama. - Ma koliko bio slab prema ženama, ovo sa… »
Mrkonjić: Slab sam na žene, ali Zorana Mihajlović je diletant!
Vesti online 31.08.2017
Ma koliko ja bio slab prema ženama, ovo sa ministarkom u poslu za koji je profesionalna neznalica i, koliko vidim, politički diletant, zbog čega trpimo ogromnu štetu, ne mogu da prećutim - rekao je za "Blic" bivši ministar Milutin Mrkonjić, reagujući na… »
Mrkonjić: Slab sam na žene, ali Zorana je profesionalna neznalica i politički diletant
Pravda 31.08.2017
Milutin Mrkonjić, počani predsednik SPS-a, uzvratio je na napade ministarke građevine Zorane Mihajlović poručivši joj da je profesionalni dilentant i politička neznalica koja je opijena svojim ambicijama. - Ma koliko bio slab prema ženama, ovo sa… »
Vesti dana »

"Ne želite da znate kroz šta prolazim": Novak Đoković priznao zašto se loše oseća na US Openu
Mondo pre 35 minutajoš 14 povezanih

Danas je Velika Gospojina - jedan od pet Bogorodičinih praznika koji su crveno slovo
N1 Info pre 15 minutajoš 7 povezanih

Studenti u blokadi Filozofskog fakulteta: Naš kolega u Novom Sadu uhapšen u autobusu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

"Glavni je na pregovaračkom stolu": Meloni: Saveznici razmatraju italijanski predlog o garancijama za Ukrajinu
Blic pre 4 satijoš 2 povezane